H εκδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με ΕΝΑΔ και Καϊάφα

Δημοσιεύθηκε 30.10.2023
H εκδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με ΕΝΑΔ και Καϊάφα

Την δική τους εκδοχή για τα όσα έγιναν στο πλαίσιο του αγώνα Ολυμπιακός-ΕΝΑΔ δίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωσή τους:

«Δεν θα παίρναμε κάποια θέση για τα γεγονότα που στιγμάτισαν την χθεσινή αναμέτρηση γιατί δεν αξίζει μια τέτοια ιδέα όπως είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να δίνει σημασία σε ανάξια άτομα, όμως μετά τις χθεσινές ψευδείς δηλώσεις που δεν άργησαν να μεταδοθούν στο Παγκύπριο, αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε.

Οι οπαδοί μας αλλά και η διοίκηση της ομάδας με όλοι την καλή διάθεση άφησαν τούς λιγοστούς οπαδούς της ομάδας της εναδ να βρίσκονται στην ίδια κερκίδα με εμάς με τους πρωταγωνιστές του χθεσινού συμβάντος μάλιστα να παίρνουν και θέση στα θεωρία του Σταδίου.

Οι οπαδοί μας σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας έμειναν ψύχραιμοι στις προκλήσεις των οπαδών της εναδ και συγκεκριμένα μίας εξ αυτών η οποία όχι μόνο έβριζε τους οπαδούς μας αλλά προχώρησε και σε χειρονομίες κατά την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο να λάβει με την σειρά της απάντηση πίσω απο μερίδα οπαδών μας, όπου και άρχισαν τα λεγόμενα "επεισόδια" . Σαν να μην έφτανε αυτό στην εξίσωση αποφάσισε να μπει και ο προπονητής της ομάδας της εναδ ο οποίος δεν έμεινε μόνο στα λόγια καθώς είχε προχωρήσει και σε ρίξει αντικειμένου πρός την κερκίδα μας .

Ο σύνδεσμος μας καταδικάζει τόσο τις ενέργειες των δικών μας οπαδών, όπως επίσης και αυτές των οπαδών και προπονητικού επιτελείου της εναδ και ευχόμαστε να μην υπάρχουν ξανά τέτοια προβλήματα, άλλωστε όπως είναι γνωστό οι οπαδοί της ομάδας μας σεβόμενοι της ιστορίας όπως αναφέραμε μιας εκ των μεγαλύτερων ιδεών του νησιού, πάντα σκέφτονται το καλό της ομάδας πριν πράξουν το οτιδήποτε.

Βλέπουμε μπροστά, αγνοούμε τους ανάξιους ανθρώπους που ούτε στο στόμα τους δεν μπορούν να παίρνουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και συνεχίζουμε ενωμένοι.

Υ.Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

Υ.Γ.2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

Διαβάστε επίσης:

--- Αποβολές για Πάμπο και Καϊάφα, με τον δεύτερο να ρίχνει μπουκάλι στην κερκίδα

--- Καταγγελίες κατά Ολυμπιακών από ΕΝΑΔ: «Επιτέθηκαν σε γυναίκες και στον Σωτήρη Καϊάφα»

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας