Τελικά... θα πήγαινε μπαράζ με νίκη η εθνική

Δημοσιεύθηκε 5.12.2023
Τελικά... θα πήγαινε μπαράζ με νίκη η εθνική

Η Εθνική Γυναικών της Κύπρου έχασε με 2-0 στο Μαυροβούνιο, όπου χρειαζόταν μόνο διπλό ώστε να τερματίσει δεύτερη και, αναλόγως των αποτελεσμάτων των άλλων ομίλων, να έχει ελπίδες να παίξει μπαράζ για την άνοδο στη Β' Κατηγορία του Nations League.

Στα μπαράζ θα παίξουν οι τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων της Γ' Κατηγορίας (απέναντι σε τρεις τρίτες της Β' Κατηγορίας) και με βάση τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, εάν η Κύπρος πετύχαινε τον στόχο της, θα ήταν τελικά μεταξύ των τριών καλύτερων δεύτερων και θα έπαιζε μπαράζ.

Σημειώνεται πως επειδή ένας από τους πέντε ομίλους είναι τριμελής, για να βγει η κατάταξη των δεύτερων, στους υπόλοιπους ομίλους δεν μετρούν τα αποτελέσματα απέναντι στην τέταρτη ομάδα του ομίλου.

Στην «ειδική» βαθμολογία χωρίς τα αποτελέσματα με τον τέταρτο (Νησιά Φαρόε) η Κύπρος με νίκη επί του Μαυροβουνίου θα έφτανε τους τέσσερις βαθμούς, ενώ ο συντελεστής τερμάτων, που τώρα είναι -5 (μετά την ήττα με 2-0), -2 (με νίκη ενός γκολ διαφορά).

Έτσι, όπως βλέπουμε στον πίνακα με την κατάταξη των δεύτερων, εάν η εθνική μας νικούσε το Μαυροβούνιο κι έπαιρνε τη θέση του ως η δεύτερη του ομίλου μας, θα ήταν η τρίτη καλύτερη δεύτερη των πέντε ομίλων, πίσω από Λετονία-Βουλγαρία και μπροστά από Εσθονία-Λιθουανία. Η Εσθονία έχει επίσης τέσσερις βαθμούς στην ειδική βαθμολογία (όσους θα είχαμε με νίκη επί του Μαυροβουνίου) αλλά με χειρότερο συντελεστή τερμάτων (-7).

4710365800756489 image
  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!