Η κλήση του Χρύση Μιχαήλ στην Εθνική Κ17

Δημοσιεύθηκε 25.4.2023
Η κλήση του Χρύση Μιχαήλ στην Εθνική Κ17

Ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των προπονήσεων για το πρώτο γκρουπ και την Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Απριλίου οι προπονήσεις της Εθνικής Κ17 θα συνεχιστούν με το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Η Εθνική μας όπως είναι γνωστό προετοιμάζεται ενόψει των δύο φιλικών που θα δώσει τον ερχόμενο μήνα (9 και 11/5) εκτός έδρας με αντίπαλο την Ελβετία.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Χρύσης Μιχαήλ για το δεύτερο γκρουπ προπονήσεων συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Κυριάκος Στρούθου, Μάξιμος Πετούσης, Μάριος Σταυρινίδης, Παναγιώτης Χαραλάμπους, Πέτρος Ιωάννου, Σταύρος Παναγή, Στέφανος Βασιλείου, Χρίστος Λουκαϊδης

ΑΕΛ: Θεόκλειτος Πολυχρονίου, Παναγιώτης Παναγιώτου, Χριστάκης Νεοφυτίδης

Ανόρθωση: Χαράλαμπος Μιχαλάς

ΑΠΟΕΛ: Νικόλας Τσιαττάλας, Σάββας Μίχος, Φίλιππος Κοκκινόφτας

Απόλλων: Κοσμάς Ιωάννου

Άρης: Άννινος Νικολάου, Ραφαήλ Δημοσθένους, Σταύρος Δημοσθένους

ΕΝ Παραλιμνίου: Μάριος Χατζηλευτέρη

Ομόνοια Λευκωσίας: Γαβριήλ Ψηλογένης, Ιάκωβος Τσαγγάρης, Ιλαρίων Γρούτας, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Θεοχάρους, Χρύσης Ευαγγέλου

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 15:00, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 15:15 και προπόνηση 16:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις