Οι πέντε «ξενιτεμένοι» που κάλεσε ο Τιμούρ στην Εθνική

Δημοσιεύθηκε 8.3.2023
Οι πέντε «ξενιτεμένοι» που κάλεσε ο Τιμούρ στην Εθνική

Πέντε ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό, περιλαμβάνονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Τιμούρ Κετσπάγια για τους αγώνες με Σκωτία και Αρμενία.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι Μαρίνος Τζιωνής (Κάνσας Σίτι, ΗΠΑ), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα, Ιταλία), Αλεξάντερ Γκόγκιτς (Σεντ Μίρρεν, Σκωτία), Κωνσταντίνος Λαϊφης (Σταντάρτ Λιέγης, Βέλγιο) και Νικόλας Ιωάννου (Κόμο, Ιταλία).

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 25 Μαρτίου εκτός έδρας την Σκωτία για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του EURO 2024 και στις 28 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε φιλικό αγώνα την Αρμενία.

Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 20 Μαρτίου. Η κλήση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις