ΒΙΝΤΕΟ: Το 1-0 του Κοσόβου και το σπρώξιμο στον Κατελάρη

Δημοσιεύθηκε 27.9.2022
ΒΙΝΤΕΟ: Το 1-0 του Κοσόβου και το σπρώξιμο στον Κατελάρη

Το Κόσοβο ήταν καλύτερο από την Κύπρο και στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ, στον καθοριστικό αγώνα της εθνικής μας στην Πρίστινα.

Ο Μουσλίγια με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ -μετά από διώξιμο του Κατελάρη με το κεφάλι- νίκησε τον Παναγή για το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι διεθνείς μας ζήτησαν φάουλ για σπρώξιμο επιτιθέμενου στον Κατελάρη, όμως το VAR, το οποίο εξέτασε τη φάση, έκρινε πως δεν έγινε παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Δείτε τη φάση:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις