Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027

Δημοσιεύθηκε 19.6.2024
Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, καταρτίστηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για την τριετία 2024-2027.

Με βάση το άρθρο 14 του καταστατικού της ΕΑΚ, το εκλεγέν Δ.Σ., υπό τον πρόεδρο Ηρόδοτο Μιλτιάδους, καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σκαμπύλης

Γενική Γραμματέας: Μαρίνα Αργυρού

Ταμίας: Μάριος Χατζηστυλλής

Β. Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Αριστείδου

Β. Ταμίας: Στέλιος Στέλιου

Σύμβουλος: Ανδρέας Παυλίδης

Σύμβουλος: Αγάθη Κλωνάρη

Σύμβουλος: Κυριάκος Κτωρίδης

Σύμβουλος: Χρίστος Αποστολίδης*

Σύμβουλος: Χάρης Μιλτιάδους*

* Εντάχθηκαν στο Δ.Σ. στις 18/06/2024 μετά από απόφαση του Δ.Σ., με βάση το Άρθρο 14.Ε του Καταστατικού περί διεύρυνσης.

Το Δ.Σ. υιοθέτησε ακολούθως τις προγραμματικές θέσεις του προέδρου, ως στόχους του Δ.Σ. για το 2024-2027. Οι στόχοι της επόμενης τριετίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΑΚ: https://eak.org.cy/poioi-eimaste/minyma-tou-proedrou/#toggle-id-1

Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως ο τέως γενικός γραμματέας της ΕΑΚ, Μικαέλο Παπαδάκης, διοριστεί αμισθί ως σύμβουλος του προέδρου της ΕΑΚ.

Στη συνέχεια, έγινε ο διαμοιρασμός των Επιτροπών της ΕΑΚ, οι οποίες στόχο έχουν την υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων για την περίοδο 2021-2024 και την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ.

Ο Ανδρέας Παυλίδης ανέλαβε την Προεδρία της Επιτροπής Αθλητικής Νομοθεσίας, η οποία στόχο έχει μέσα από επαφές και συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς -μία διαδικασία που ήδη ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια- να βοηθήσει στην ένταξη και της ΕΑΚ στις πρόνοιες της επικείμενης αθλητικής νομοθεσίας.

Συστάθηκε Επιτροπή Ψυχικής Υγείας για στήριξη των μελών της ΕΑΚ και αθλητικογράφων, ενώ συνεχίζουν τη δράση τους οι υπόλοιπες επιτροπές, όπως Εργασιακών Θεμάτων, Εκπαίδευσης κ.α.

Δείτε εδώ τις επιτροπές της περιόδου 2024-2027: https://eak.org.cy/poioi-eimaste/oi-epitropes-tis-e-a-k/

Σε ό,τι αφορά τις προγραμματισμένες δράσεις της ΕΑΚ, η 52η Γιορτή των Αρίστων που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Τα Ε’ Δημοσιογραφικά Βραβεία θα λάβουν χώρα στη Λευκωσία στις 10 Οκτωβρίου 2024.

Με την ευκαιρία, η ΕΑΚ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της, χάρις στους οποίους γίνονται εφικτές όλες οι δράσεις της. Την ΟΠΑΠ ως Μέγας Χορηγός.

Τους Χρυσούς Χορηγοί και Υποστηρικτές Cyta, Unicars και Bank of Cyprus.

Τους Χορηγούς και Υποστηρικτές, Hercules, Psaltis Auto Parts, CNP CYPRIALIFE, Alphamega και Carlsberg.

Τον Διαχρονικό υποστηρικτή και συνοδοιπόρο της ΕΑΚ, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Το ΡΙΚ για τη σημαντικότατη στήριξη στη Γιορτή Αρίστων και το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Υφυπουργείο Πολιτισμού για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για τη Γιορτή Αρίστων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τρέχουν για ρευστό, εμπάργκο και μεταγραφές

Τρέχουν για ρευστό, εμπάργκο και μεταγραφές

Τρέχουν για ρευστό, εμπάργκο και μεταγραφές

Πέρασε κόσμε για τα πράσινα μαγικά χαρτάκια - ανακοίνωση για τα διαρκείας της Ομόνοιας

Πέρασε κόσμε για τα πράσινα μαγικά χαρτάκια - ανακοίνωση για τα διαρκείας της Ομόνοιας

Πέρασε κόσμε για τα πράσινα μαγικά χαρτάκια - ανακοίνωση για τα διαρκείας της Ομόνοιας

Ξεκαθάρισμα όσο πιο σύντομα

Ξεκαθάρισμα όσο πιο σύντομα

Ξεκαθάρισμα όσο πιο σύντομα