Εύκολη νίκη της ΕΝΠ κόντρα στον ΑΠΟΠ

Δημοσιεύθηκε 22.12.2022
Εύκολη νίκη της ΕΝΠ κόντρα στον ΑΠΟΠ

Στη δεύτερη φετινή της επιτυχία, σε 10 αγώνες, έφθασε σήμερα η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, καθώς στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League, κέρδισε στην έδρα της τον ΑΠΟΠ με 69-46.

Για την ομάδα της Πάφου, αυτή ήταν η 7η φετινή της ήττα.

Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Cook, που σημείωσε 15 πόντους (3/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ).

Με προβάδισμα για την Ένωση (15-12), έκλεισε η 1η περίοδος της αναμέτρησης, σκορ που διαμορφώθηκε με τρίποντο του Κωνσταντίνου. Αρχικά ο ΑΠΟΠ προηγήθηκε με 7-3, αλλά στη συνέχεια η Ένωση πέρασε μπροστά με 10-9, σε ένα γενικά φτωχό από διακυμάνσεις πρώτο 10λεπτο.

Στις αρχές της 2ης περιόδου, η γηπεδούχος απέκτησε διαφορά 12 πόντων (26-14), δείχνοντας να έχει φέρει το παιχνίδι στα δικά της μέτρα. Αυτό φάνηκε εντονότερα στη συνέχεια, καθώς η γηπεδούχος, αύξησε και άλλο τη διαφορά, που άγγιξε το +20 (38-19), ενώ με το τέλος του ημιχρόνου, η Ένωση προηγήθηκε με 40-24.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για τη γηπεδούχο και κατά την 3η περίοδο και έτσι, η υπέρ της διαφορά ανέβηκε και άλλο. Στο 23`, το ύψος της πέρασε τους 20 πόντους (47-26), τη στιγμή που η ομάδα της Πάφου, σημείωσε μόλις 4 πόντους σε όλη την 3η περίοδο και ενώ με την ολοκλήρωση της, η Ένωση προηγήθηκε με 55-28.

Στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, η διαφορά άγγιξε το +30 (59-30) πάντα για την Ένωση και στη συνέχεια ο ΑΠΟΠ, βρήκε κάποιες λύσεις στην επίθεση, κάτι που τον βοήθησε να ρίξει κάπως τη σε βάρος του διαφορά. Στο 35`, μείωσε σε 59-39 και ενώ με το τέλος της αναμέτρησης, η Ένωση πήρε τη νίκη με σκορ 69-46.

TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-12, 40-24, 55-28, 69-46.

ΕΝΠ (Χάτι Ελχάτζ): Χαραλάμπους 3 (1), Cook 15 (3), Σολομού 8 (1), Kinard 10, Ugochukwu 13, Ροδόπουλος 2, Ζαμπάς 3 (1), McKissic 9, Ισαάκ, Παπαγεωργίου, Πυρίλλης, Κωνσταντίνου 6 (2).

ΑΠΟΠ (Αλέξης Λεκισβίλη): Jaqualyn 12 (1), Κωστή, Seegars 12 (2), Αντωνιάδης 3 (1), Mc Laughlin 8, Πορφυρίδης 6 (2), Σταύρου, Αηδονίδης, Δημητρίου 5 (1), Χ`Βασίλης, Σάββα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν