Πάει για το μπαμ κόντρα στην Ομόνοια η Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.9.2022
Πάει για το μπαμ κόντρα στην Ομόνοια η Ένωση

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά χωρίς πίεση και χωρίς άγχος, για την έκπληξη και το μπαμ θα πάει στο ΓΣΠ η Ένωση για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. O Μαρίνος Σατσιάς και οι παίκτες του φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να δραπετεύσουν με το διπλό από την Λευκωσία. Το έκαναν και με την ΑΕΛ και κόντρα στα προγνωστικά θέλουν και σήμερα να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και κόντρα στην Ομόνοια.

Αντίδραση το ζητούμενο

Η Ένωση προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από την Δόξα με 1-2 που έφερε μουρμούρα. Στο ΓΣΠ το ζητούμενο για τους βυσσινί είναι να βγάλουν αντίδραση, να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και να πάρουν βαθμούς για να ξεχαστεί και η απρόσμενη ήττα από την Δόξα.

Χωρίς πίεση αλλά με κίνητρο

Η Ένωση πάει στο ΓΣΠ χωρίς πίεση. Η μεγάλη πίεση είναι στην Ομόνοια που είναι το φαβορί και αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Για τον Σατσιά και τους παίκτες του υπάρχει το μεγάλο κίνητρο να δείξουν την αξία τους απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο με πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Με αλλαγές

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι αλλαγές θα αφορούν και τις τρεις γραμμές. Οι Μάρκο Εχμάν, Μάρκο Γιεβρέμοβιτς, Ομέρ Γκόρσια, Καντέτ Ντιαβαρά, Πράνκο Μηχαήλοβιτς, Αλεξάντερ Βουτσένοβιτς είναι ποδοσφαιριστές που δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν. Εκτός είναι για άλλο ένα παιχνίδι ο Ισπανός μέσος Φερμάν Λόπεθ που είναι τραυματίας.

Με ασπίδα τον Κόστιτς

Με ασπίδα τον τερματοφύλακα της Ιβάν Κόστιτς, η Ένωση πρώτα θέλει το μηδέν παθητικό. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν εντυπωσιακός στα πρώτα τρία παιχνίδια. Είναι σε φόρμα και ο Μαρίνος Σατσιάς ποντάρει πολλά πάνω του. Ο Κόστιτς θα έχει πολλή δουλειά σήμερα απέναντι στην Ομόνοια και καλείται να κατεβάσει τα ρολά.

Θα παίξει άμυνα

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα παίξει άμυνα και θα ακολουθήσει την τακτική που έπαιξε στην νίκη επί της ΑΕΛ. Με γεμάτη και ενισχυμένη την μεσοαμυντική του γραμμή και θα κτυπήσει την Ομόνοια με αντεπιθέσεις.

Τρίτη έξοδος

Η σημερινή είναι η τρίτη έξοδος για την Ένωση. Πήγε δύο φορές στο Τσείριο και σήμερα ΓΣΠ. Πέτυχε ένα γκολ με τον Ρουσιά και δέχτηκε τρία. Έχει 3 βαθμούς με δύο ήττες από Απόλλωνα 1-0 και Δόξα 1-2 και μία νίκη επί της ΑΕΛ 0-1.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν