Ο Χαμάς είχε άλλη άποψη σε νεκρό χρόνο και συμβιβασμός

Δημοσιεύθηκε 8.1.2023
Ο Χαμάς είχε άλλη άποψη σε νεκρό χρόνο και συμβιβασμός

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Πάφος FC θα πανηγύριζε μία σπουδαία νίκη, ο Χαμάς στο 90΄+5΄ με σέντρα σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι με απίστευτο φινάλε. Και μέχρι να μάθουμε αν θα μετρήσει το γκολ, πήρε πέντε λεπτά αφού στην πορεία της μπάλας μπήκαν οι Ντιγκινί και Νταμπό.

Αποτέλεσμα που αφήνει... χαμένους και τους δύο. Από τη μία η Πάφος FC είδε σε... νεκρό χρόνο να χάνει ένα σημαντικό τρίποντο ενώ ο Απόλλωνας, παρόλο που κέρδισε έναν βαθμό στην τελευταία φάση, βρίσκεται στην 6η θέση με 29 βαθμούς, νιώθωντας την ανάσα της Νέας Σαλαμίνας.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε την αναμέτρηση η Πάφος FC, με τον Ζάιρο στο 3ο λεπτό να παίρνει την ασίστ από τον Μπεσάρτ και με άψογο πλασέ, έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στη συνέχεια αντέδρασε ο Απόλλωνας, πάτησε περισσότερο την περιοχή του Άντος, όμως στάθηκε και τυχερός στο 44΄ όταν ο Μπάιριτς σημάδεψε το δοκάρι.

Και με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Μακρίδη έφερε το ματς στα ίσα με τον Σαχάρ (49΄) να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βα από τον Ζουνίνιο. Μάλιστα στο 55΄ παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω όταν με προβολή ο Βα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Χέντι αλλά αφού ελέγχθηκε η φάση, το γκολ ακυρώθηκε.

Η Πάφος ήταν βελτιωμένη στην επανάληψη αλλά χωρίς πολλές επισκέψεις στην εστία του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στο 70΄ είδε την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό του μετά από εξαιρετικό σουτ του Ναμέ.

Και εκεί που όλοι περιμεναν το τελικό σφύριγμα, η σέντρα του Χαμάς τ΄ άλλαξε όλα αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Άντος, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και από την παρουσία Ντιγκινί και Νταμπό και έτσι έγινε το 2-2.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

90΄+5' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα: Σέντρα από τον Χαμάς, ο Νταμπό μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν την βρήκε και ισοφάριση σε... νεκρό χρόνο.

69΄ - ΓΚΟΛ για την Πάφος FC: Απίθανο γκολ από τον Ναμέ, ο οποίος από αριστερά με ένα δεξί βολέ, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

56΄ - Ο Απόλλωνας σκοράρει με τον Βα αλλά το γκολ ακυρώνεται από το VAR για οφσάιντ.

48΄ - ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα: Ο Θεουλή δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζουνίνιο στον Βα. Αφού επικυρώθηκε και από το VAR, ο Σαχάρ ανέλαβε την εκτέλεση της παράβασης και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

- Έναρξη β΄ ημιχρόνου

44΄ - Δοκάρι για την Πάφος με τον Μπάιριτς. Ο αμυντικός της Πάφου στάθηκε άτυχος αφού μετά από διώξιμο του Γιοβάνοβιτς μετά από κόρνερ, το εκπληκτικό σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

24΄ - Ο Άντος διώχνει πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Βα μετά από σέντρα του Ουάρντα, στην πιο μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού διαμαρτυρήθηκαν τόσο για πέναλτι όσο και για έμμεσο.

16΄ - Διπλή χαμένη ευκαρία για την Πάφος FC. Αρχικά ο Γιοβάνοβιτς σταμάτησε το σουτ του Ζάιρο και στη συνέχεια μετά από σέντρα, από πολύ καλή θέση, η κεφαλιά που Βραζιλιάνου έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

3΄ - ΓΚΟΛ για την Πάφος FC: Κάθετη μπαλιά από τον Μπεσάρτ, άφησε έξυπνα ο Χέσταντ στον Ζάιρο και ο Βραζιλιάνος από κοντά δεν αστοχεί, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

- Ξεκίνησε ο αγώνας στο «Στέλιος Κυριακίδης»

ΠΑΦΟΣ FC: Άντος, Ζουνίνιο, Κβίντα, Μπαϊριτς, Ικόκο, Κανέ, Ντράγκομιρ, Χέσταντ, Μπεσάρτ (72΄ Μπελάτζιο), Ναμέ (72΄ Μπετανκόρ), Ζάιρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρνς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Βα (84΄ Ίλιεφ), Μαυρίας, Σαχάρ, Χέντι (84΄ Νταμπό), Ουάρντα (79΄ Ντιγκινί), Κολ (65΄ Αλεσάμι), Πίττας.

ΣΚΟΡΕΡ: 3΄ Ζάιρο, 70΄ Ναμέ / 49΄ πέν. Σαχάρ, 90΄+5΄ Χαμάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20΄ Ζουνίνιο, 71΄ Ναμέ, 87΄ Μπελάτζιο, 87΄ Ζάιρο / 52΄ Σαχάρ, 79΄ Πεϊμπέρνς, 87΄ Πίττας

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+6' Πεϊμπέρνς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Νταβίντ Γκερσίνι

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»