Xάθηκε στην Νέα Υόρκη ο 22χρονος Κύπριος τερματοφύλακας Γιώργος Θεοδουλίδης

Δημοσιεύθηκε 26.11.2023
Xάθηκε στην Νέα Υόρκη ο 22χρονος Κύπριος τερματοφύλακας Γιώργος Θεοδουλίδης

Μία ανάρτηση που αφορά την εξαφάνιση ενός Κύπριου, του Γιώργου Θεοδουλίδη, στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη έφερε κινητοποίηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ, καθώς υπήρξε παίκτης των ακαδημιών της ομάδας της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανάρτηση της αδελφής του, Γεωργίας, ο 22χρονος απουσιάζει από χθες το βράδυ στο Μπρούκλιν και ζητά πληροφορίες από όσους τυχόν να γνωρίζουν το οτιδήποτε.

Ο Γιώργος Θεουλίδης είναι τερματοφύλακας και μεγάλωσε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ – προηγουμένως είχα κάνει τα πρώτα βήματα στην ακαδημία «Ευαγόρας Παλληκαρίδης Αγίων Τριμιθιάς - και τη σεζόν 2020-21 ήταν στην ΠΑΕΕΚ που είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στη β' κατηγορία.

Έπειτα πήρε υποτροφία και συνέχεια στο κολλεγιακό ποδόσφαιρο στην Αμερική, παράλληλα με τις σπουδές του. Αρχικά πήγε στην MSU Billings, ενώ ακολούθως πήγε στην Angelina.

Πιο κάτω η ανάρτηση της αδελφής του για όσους μπορούν να βοηθήσουν.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ