Γλίτωσε τη γκέλα εν μέσω αποδοκιμασιών η Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 17.2.2024
Γλίτωσε τη γκέλα εν μέσω αποδοκιμασιών η Ομόνοια

Με την ψυχή στο στόμα και ακούγοντας συχνά γιουχαΐσματα από τους οπαδούς της η Ομόνοια κατάφερε να γλιτώσει τη γκέλα, κερδίζοντας με 1-0 τον Οθέλλο στο ΓΣΠ στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι πράσινοι έφθασαν τους 49 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Αθηένου έμεινε στους 15 και την προτελευταία θέση.

Η Ομόνοια είχε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν ήταν αποτελεσματική με κακές επιλογές στην τελική, με αποτέλεσμα κατά την αποχώρησή τους οι παίκτες να ακούσουν σφυρίγματα.

Το συγκρότημα του Τσέτιλ Ρέκνταλ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63’ όταν ο Μπέζους με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ταουντολ που μέχρις εκείνο το σημείο κατάφερνε να ανακόψει κάθε επιθετική δραστηριότητα.

Οι πράσινοι είχαν και δοκάρι στο 72΄μετά από κόρνερ του Χαραλάμπους και προσπάθεια των Χατζηπασχάλη και Ταουντούλ να διώξουν, όμως από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκε στον Οθέλλο.

Η ομάδα της Αθηένου στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, χωρίς να τα καταφέρει.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

88' - Πλασέ του Σλάβικ πάνω από τα δοκάρια

85' - Kεφαλιά του Σανγκαρέ, ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια

72' - ΔΟΚΑΡΙ. Εκτέλεση φάουλ από τον Χαραλάμπους, σε προσπάθεια να κόψουν την μπάλα Χατζηπασχάλης και Ταουντούλ, αυτή βρήκε στο δοκάρι.

63' - ΓΚΟΛ. 1-0. Με σουτ από το ύψος της περιοχής ο Μπέζους νικάει τον Ταουντούλ, βάζοντας σε θέση οδηγού τους πράσινους.

57' - Ο Σταμούλης το σουτ έξω από την περιοχή, με υπερένταση ο Φαμπιάνο σε κόρνερ

53' - Από μακριά το σουτ του Μπραμπίγια, ο Φαμπιάνο έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ

51' Μπαλιά από τον Λέτσιακς, βρήκε τον Κακουλλή που δεν έκανε καλό σουτ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά έξω

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+2' - Σουτ του Μίλετιτς από πλάγια θέση, πάει έξω η μπάλα

43' - Πλασέ του Στεπίνσκι, πάει πάνω από τα δοκάρια. Διαμαρτύρεται ότι θα έπρεπε να δοθεί κόρνερ

27' - Φοβερό σουτ από τον Στεπίνσκι έξω από την περιοχή, με υπερένταση ο Ταουντούλ έδιωξε σε κόρνερ

20' - Άστοχο το σουτ από τον Σεμέδο

11΄- Ο Ταουντούλ αποκρούει το σουτ του Στεπίνσκι

10' - Ο Σανγκαρέ έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, έκανε πλασέ όμως ήταν άστοχος. Υποδείχθηκε οφσάιντ λανθασμένα, αφού ο παίκτης του Οθέλλου ξεκίνησε πίσω από το κέντρο

9' - Σουτ του Χαραλάμπους από το ύψος της μεγάλης περιοχής κόβει ο Ταουντούλ και στην επαναφορά ο Κακουλλής από κοντά στέλνει πολύ ψηλά το σουτ

7'- Aδράνεια στην άμυνα της Ομόνοιας, η μπάλα έφθασε στον Μπραμπίγια που έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να πάει σε κόρνερ

3' - Πρώτη καλή ευκαιρία, ο Χαραλάμπους πέρασε ωραία στον Κακουλλή που κατέβασε όμως δεν πρόλαβε να τελειώσει ιδανικά τη φάση

1' - Έναρξη του αγώνα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Παναγιώτου (88' Σιπριάνο), Κουλιμπαλί, Μίλετιτς, Λανγκ (46' Λέτσιακς), Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Σεμέδο, Κακουλλής (60' Αλιούμ), Στεπίνσκι (76' Μπάκιτς).

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Καστάνας, Ανάνγκ, Κορίνους (75' Μάπος), Χατζηπασχάλης (83' Γιάνσεν), Ναρντίνι, Μπραμπίγια (75' Ράμος), Κατσιάτης (64' Σλάβικ), Πιχ, Σανγκαρέ

ΣΚΟΡΕΡ: 63' Μπεζους /-

KITΡΙΝΕΣ: 29' Λανγκ /-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Χριστοδούλου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Λούκα Μασίμι

AVAR: Σταύρου Ζωή

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας