Επίσημα παρελθόν ο Γαρπόζης

Δημοσιεύθηκε 24.10.2023
Επίσημα παρελθόν ο Γαρπόζης

Παρελθόν από τον πάγκο του Οθέλλο με κάθε επισημότητα αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Η ομάδα της Αθηαίνου ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή ο οποίος είχε αναλάβει τον περασμένο Γενάρη και ανέβασε τον Οθέλλο στην πρώτη κατηγορία ως πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση του Οθέλλου:

Ανακοινώνεται η κοινή λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Αλέξη Γαρπόζη ο οποίος διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2023.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γαρπόζη για την συνεισφορά του στην ομάδα, τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και κατά την περσινή στην οποία μαζί πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρώτου μας πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Ο κ. Γαρπόζης υπέδειξε επαγγελματισμό και σοβαρότητα καθόλη την διάρκεια της παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας μας.

Αλέξη Γαρπόζη, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην μετέπειτα επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας