Κλειδί το ΓΣΠ για την Ομόνοια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9.4.2021
Κλειδί το ΓΣΠ για την Ομόνοια

Η Ομόνοια μπαίνει στην τελική ευθεία με προβάδισμα ενός βαθμού και μπορεί να είναι διαφορά που καλύπτεται στο... πι και φι, εντούτοις είναι ένα πλεονέκτημα που παίζει τον ρόλο του. Για τους πράσινους, η ήττα από τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν και επιβάλλεται άμεσα να σηκώσουν κεφάλι για να μείνουν στην κορυφή και να διαχειριστούν την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε τον κακό της δαίμονα και δεν πρέπει να υποτιμηθεί στον κυριακάτικο αγώνα. Εκτός των άλλων θα γνωρίζει και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παίζουν νωρίτερα.


Στο ΓΣΠ η Ομόνοια θα δώσει τα τρία από τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια. Με το απόλυτο σε αυτά τα τρία, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα στεφθεί πρωταθλήτρια, μιας και μετά τον Ολυμπιακό θα υποδεχθεί και την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. Τις ομάδες δηλαδή με τις οποίες παλεύει για τον τίτλο. Σαφώς και επιβάλλεται να περάσει αλώβητη και στα δύο εκτός σε «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «ΑΕΚ Αρένα», εντούτοις όμως η αξιοποίηση της έδρας πιθανόν να καθορίσει περισσότερα στην έκβαση του τίτλου. Η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχασε στην έδρα της. Στα δεκαπέντε παιχνίδια που έδωσε, πανηγύρισε δέκα νίκες και έφερε πέντε ισοπαλίες. Μάζεψε συνολικά τους 35 από τους 45 διαθέσιμους βαθμούς.


Μέχρι και τρεις


Η αδυναμία που παρατηρήθηκε στη δημιουργία, αλλά και η τιμωρία του Χούμποτσαν, θα επιφέρουν αλλαγές από τον Χένινγκ Μπεργκ στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Ο Φώτης Παπουλής είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού και εκτός να μείνει ο Τιάγκο. Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος δεν έχει καλά πατήματα και φέτος η παρουσία του είναι με πολλά σκαμπανεβάσματα. Από εκεί και πέρα, εκτιμούμε πως στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί και ο Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ασάντε, που και αυτός κινείται στη μετριότητα. Τέλος, ο Άνταμ Λανγκ θα αντικαταστήσει τον Χούμποτσαν που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Ούγγρος αμυντικός έχασε τη θέση βασικού, ωστόσο πρόκειται για πολύ καλό αμυντικό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!