Παιχνίδι που δίνει... τίτλο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 5.4.2021
Παιχνίδι που δίνει... τίτλο

Τα παιχνίδια δίνουν πάντα τρεις βαθμούς. Υπάρχουν όμως κάποια που δίνουν… τίτλους. Και το αποψινό απέναντι στον Απόλλωνα (19:30) στο Τσίρειο συγκαταλέγεται σε αυτά. Οι πράσινοι έχουν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μιας και με ενδεχόμενη νίκη θα εκτοξεύσουν τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους εφτά βαθμούς, ενώ θα κρατήσουν τουλάχιστον στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΛ, πέντε στροφές πριν το φινάλε. Έχουν λοιπόν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν για τα καλά την κατάσταση στα δικά τους χέρια.


Η Ομόνοια θέλει να κρατήσει το αήττητό της που βρίσκεται στα 20 παιχνίδια. Από την τελευταία ήττα στις 22 Νοεμβρίου (Νέα Σαλαμίνα) μετρά 15 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στην προηγούμενή της εξόρμηση στο Τσίρειο πανηγύρισε μια μεγαλειώδη νίκη επί της ΑΕΛ και ελπίζει να πράξει το ίδιο και απόψε, βάζοντας τέλος και σε μια αρνητική παράδοση αφού από τις 9 Απριλίου του 2016, όταν πανηγύρισε την τελευταία της νίκη επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό, ακολούθησαν εννιά αγώνες στους οποίους ηττήθηκε. Έβαλε τέλος με το 0-0 της 13ης Ιανουαρίου για τον α' γύρο. Σήμερα θέλει να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Η αλήθεια είναι πως το κρούσμα κορωνοϊού έφερε ανησυχία, αλλά ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να κρατήσουν ανεπηρέαστους τους παίκτες. Δεν υπολογίζονται οι Ντούρις, Κίκο και Κακουλλής για διαφορετικούς λόγους. Έτσι και αλλιώς όμως δεν αποτελούν βασικές επιλογές. Η παρουσία του Παπουλή με την Εθνική αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου μπήκε μέσα και… ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα, ίσως του δώσουν φανέλα βασικού.

Σε αυτή την περίπτωση το σχήμα θα μετατραπεί σε 4-2-3-1. Ο Φαμπιάνο θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ενώ τα δύο άκρα της άμυνας θα καλύψουν οι Σέχου και Λέτσιακς. Στο κέντρο της άμυνας θα προτιμηθούν οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν, αν και από… κοντά παρακολουθεί ο Λανγκ. Στον χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Κούσουλος και Γκόμεθ, με τον Παπουλή να παίζει πιο μπροστά τους. Ο Τιάγκο είναι ο επικρατέστερος για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αν και δεν θα είναι έκπληξη να παίξει ο Τζιωνής, ενώ ο Λοΐζου θα κινείται από δεξιά. Στην κορυφή εκτιμούμε πως θα προτιμηθεί ο Ασάντε και όχι ο Τσέποβιτς. Αν έχουμε 4-4-2 θα είναι και οι δύο στην επίθεση και εκτός θα μείνει ο Παπουλής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!