Πήραν τα αποτελέσματα των Τσέποβιτς-Γκόμες-Φαμπιάνο, ποια τα δεδομένα
ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
Δημοσιευτηκε:

Νεότερα προκύπτουν από το στρατόπεδο της Ομόνοιας σχετικά με την περίπτωση των Γκόμες, Φαμπιάνο και Τσέποβιτς. Οι τρεις ποδοσφαιριστές των πρασίνων πέρασαν χθες Δευτέρα (15/2) από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα το ιατρικό τιμ πήρε τα αποτελέσματα.
Όπως προκύπτει, και οι τρεις είναι αμφίβολοι για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που τους δόθηκε ενώ η συμπερίληψη τους στην αποστολή, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.
Ενδέχεται το… τοπίο να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, λίγα 24ωρα δηλαδή πριν το «αιώνιο». Στο «τριφύλλι» δεν κάνουν προβλέψεις, καθώς όλα θα κριθούν ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης τους.