Ομόνοια: Οι 11 του Φερέρα με τρεις ακραίους μπακ

Δημοσιευτηκε:

Ομόνοια: Οι 11 του Φερέρα με τρεις ακραίους μπακ

Ξανά αντιμέτωπη με την Καρμιώτισσα τίθεται η Ομόνοια η οποία μετά την πρόκριση της Πέμπτης στο κύπελλο αντιμετωπίζει την ομάδα των Πολεμιδιών για το πρωτάθλημα, με στόχο να επιστρέψει στα τρίποντα και να μπει στην εξάδα. 

Με δύο αλλαγές παρατάσσει την ομάδα του ο Γιανίκ Φερέρα σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου, καθώς οι Λέτσιακς και Κασάμα πήραν τις θέσεις των Παπουλή και Μπρούνο.

Τρεις ακραίοι μπακ στην ενδεκάδα, καθώς πέραν του Τσέχου (επικρατέστερος για να παίξει εξτρέμ) αρχίζουν και οι Μάθιους, Κίτσος.

Εκτός αποστολής ο Μπρούνο (τιμωρημένος), Φαμπιάνο, Ζαχαρίου (τραυματίες), επέστρεψε στην αποστολή ο Ανσαριφάρντ μετά την παρουσία του στο Μουντιάλ.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ, οι αλλαγές είναι έξι, με τους Μάθιους, Γιούστε, Κίτσο, Μιξ, Χαραλάμπους και Λοΐζου στις θέσεις των Ψάλτη, Λανγκ, Κούσουλου, Μπεζούς, Μπρούνο και Κακουλλή.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς, Κίτσος, Λέτσιακς, Κασάμα, Μιξ, Χαραλάμπους, Λοΐζου, Χούπερ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Παναγή, Χριστοδουλίδης, Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπεζούς, Παπουλής, Κακουλλής, Μάταβζ και Ανσαριφάρντ.