Έβγαλε αντίδραση η Ομόνοια και πήρε το εισιτήριο για τους «8»

Δημοσιεύθηκε 1.12.2022
Έβγαλε αντίδραση η Ομόνοια και πήρε το εισιτήριο για τους «8»

Η Ομόνοια με ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Καρμιώτισσα και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι πράσινοι αν και είδαν τον Ντούμπια να παγώνει το ΓΣΠ στο 18ο λεπτό, έφεραν τούμπα το παιχνίδι μεσα σε λίγα λεπτά με τα γκολ των Χούπερ και Μπρούνο, οι οποίοι σκόραραν στο 34ο και 40ο λεπτό αντίστοιχα.

Το ματς

Η Ομόνοια ήταν αυτή που μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή, ωστόσο ήταν φανερό το άγχος των πρασίνων μετά την βαριά ήττα από τον «αιώνιο». Η Καρμιώτισσα προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση και κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Ντούμπια στο 18ο λεπτό. Μετά από λάθος μεταβίβαση του Γιούστε στον Μάθιους, ο ταχύτατος Ιβοριανός έκλεψε, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και από διαγώνια θέση πλάσαρε τον Ουζόχο, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Μετά το γκολ η ομάδα του Χρήστου Χαραλάμπους είχε την αυτοπεποίθηση με το μέρος της. Προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα και δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να κάνει το παιχνίδι της. Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο μέχρι το 34ο λεπτό όταν μία έμπνευση του Γκάρι Χούπερ κατέληξε στα δίχτυα. Ο Άγγλος φορ είδε τον Κνόμπλοχ εκτός εστίας έκανε το σουτ στην κίνηση και ισοφάρισε για τους πράσινους. Στην συνέχεια ο ίδιος «σέρβιρε» στον Μπρούνο για το 2-1 στο 40’. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα έκανε την ντρίμπλα σε τρεις ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για το γκολ με την Ομόνοια τις πιος ξεκάθαρες εξ αυτών. Αξιοσημείωτη η φάση με Λοΐζου στο 61' ο οποίος στην αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή κλείστηκε, κράτησε ωραία και έδωσε στον Παπουλή ο οποίος πλάσαρε, με την μπάλα να χτυπά σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ. Η Καρμιώτισσα κυρίως μετά από λάθη των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας προσπαθούσε να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο. Το τελευταίο δεκάλεπτο η Ομόνοια δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να απειλήσει και έτσι κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Δευτέρα στο ίδιο στάδιο (19:00, ΓΣΠ) αυτή την φορά για το πρωτάθλημα και την 13η αγωνιστική, στο φινάλε του πρώτου γύρου του «μαραθωνίου».

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος του αγώνα

Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις

88' Κίτρινη στον Μεντίμορετς για φάουλ στον Κακουλλή.

85' Κακουλλής αντί Χούπερ, Κασάμα αντί Μιξ για Ομόνοια.

Ποντστάφσκι αντί Μαλόνε για Καρμιώτισσα.

75' Σουτ του Λοΐζου από μακριά, έξω η μπάλα.

72' Αλλαγές και για τις δύο ομάδες. Μπασιρού και Ψάλτης παίρνουν την θέση Παπουλή-Μάθιους. Μέσα Ζελάγια αντί Ντούρις και Κουλιμπαλί αντί Καλτσά για την Καρμιώτισσα.

61' Ο Λοΐζου χάνει μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια. Στην βγήκε ο νεαρός μπήκε στην περιοχή και με ντρίμπλες άδειασε τους αμυντικούς της Καρμιώτισσας, ακολούθως έδωσε στον Παπουλή ο οποίος πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κόρνερ.

59' Ο Αβραάμ στη θέση του Σελούτσκα.

55' Κάποιες κερδισμένες κεφαλιές από τους παίχτες της Καρμιώτισσας από στημένα, αλλά δεν βρίσκουν στόχο.

53' Κίτρινη στον Χαραλάμπους.

45' Αλλαγή για την Καρμιώτισσα, Μπεν Σαλάμ αντί του Οικονομίδη.

Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος ημιχρόνου

41' ΓΚΟΛ 2-1 η Ομόνοια γυρίζει το παιχνίδι. Ο Χούπερ αυτή την φορά «σέρβιρε» στον Μπρούνο για το 2-1.

38' Κίτρινη στον Ντούρις για φάουλ στον Κίτσο.

34' ΓΚΟΛ ισοφαρίζει η Ομόνοια με πανέμορφο γκολ από τον Χούπερ. Από πολύ μακριά ο Άγγλος είδε τον Κνόμπλοχ εκτός εστίας έκανε το σουτ στην κίνηση και ισοφάρισε για τους πράσινους.

18' ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα. Μετά από λάθος μεταβίβαση του Γιούστε στον Μάθιους, ο Ντούμπια έκλεψε, και από αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ κερδίζοντας τον Ουζόχο, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα!

15' Πλασέ του Χούπερ, στα χέρια του Κνόμπλοχ.

4' Μετά από γέμισμα του Μπρούνο, ο Μίλετιτς με κεφαλιά έδωσε στον Παπουλή του οποίου το πλασέ κατέληξε έξω.

- Έναρξη του αγώνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Κίτσος, Γιούστε, Μίλετιτς, Μάθιους (72' Ψάλτης), Χαραλάμπους, Μιξ (85' Κασάμα), Παπουλής (72' Μπασιρού), Μπρούνο, Λοΐζου, Χούπερ (85' Κακουλλής).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Σελούτσκα (61' Αβραάμ), Μαλόνε (85' Ποντστάφσκι), Ντούμπια, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Μεντιμόρετς, Καλτσάς (72' Κουλιμπαλί), Οικονομίδης (45' Μπεν Σαλάμ), Ντούρις (72' Ζελάγια)

ΣΚΟΡΕΡ: 34' Χούπερ, 41' Μπρούνο/ 18' Ντούμπια

KITΡΙΝΕΣ: 53' Χαραλάμπους, 81' Λοΐζου / 38' Ντούρις, 66' Ντούμπια, 88' Μεντιμόρετς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Κουμή Δημήτρης

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ομόνοια: Από την ισοπέδωση στην προσμονή για... happy end

Ομόνοια: Από την ισοπέδωση στην προσμονή για... happy end

Ομόνοια: Από την ισοπέδωση στην προσμονή για... happy end

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ