Ομόνοια: Ηρεμία... και όχι μόνο, μέσω Ισπανίας

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 14.9.2022
Ομόνοια: Ηρεμία... και όχι μόνο, μέσω Ισπανίας

Η ήττα από τον Απόλλωνα και ο τρόπος που ήρθε για την Ομόνοια, πλήγωσε και… θύμωσε άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για το «τριφύλλι», που μετά το γκολ που πέτυχε στο Τσίρειο, ήταν λες και έσβησαν οι μηχανές. Οι κυανόλευκοι έκαναν την ανατροπή και τα σύννεφα που υπήρχαν στο «Ηλίας Πούλλος» μετά την ήττα από τη Σέριφ πύκνωσαν και… μαύρισαν.

Η εμπιστοσύνη προς την ομάδα, προς το τεχνικό επιτελείο και προς τη διοίκηση έχει κλονιστεί, με αποτέλεσμα οι έντονες διαμαρτυρίες για την εικόνα της Ομόνοιας να είναι ευδιάκριτες σε κάθε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης και κάθε στέκι με φιλάθλους του «τριφυλλιού». Δεν είναι μόνο το γεγονός πως διαπιστώθηκε από πολύ νωρίς ότι το ρόστερ δεν έχει στελεχωθεί αρκετά, αλλά και η χημεία-ομοιογένεια που δεν διακρίνεται στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Παίκτες ασύνδετοι, χωρίς συγκέντρωση, σύστημα που δεν αποδίδει και αποτελέσματα που δεν είναι επιθυμητά από κανέναν. Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι σκέφτονται: «μήπως τα παιχνίδια με τη Γάνδη και την ΑΕΚ να ήταν η εξαίρεση και ο… κανόνας να είναι η Ομόνοια της Κυριακής;» Κάτι που επαληθεύτηκε και πέρσι, όταν έκανε την έκπληξη κόντρα στην Άντβερπ και έπειτα η πορεία ήταν απογοητευτική.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Λένον, όχι μόνο δεν… ηρέμησε τα πνεύματα, αλλά τα έκανε χειρότερα. Εκνευρισμένος, ενοχλημένος με την παρουσία των παικτών του, μάλλον δεν δέχεται την κριτική και τα βάζει με συνάδελφο. Ένα… κοκτέιλ αντιδράσεων που προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση.

Η Ομόνοια αφήνει πίσω όσα έγιναν την Κυριακή καθώς δεν έχει άλλη επιλογή. Ήδη βρίσκεται στον... δρόμο για την Ισπανία, όπου αύριο (15/9, 19:45) θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ένα παιχνίδι που ναι μεν δύσκολα μπορεί να κερδηθεί, αλλά οι πράσινοι δεν πρέπει να παρουσιαστούν απαθείς και αδιάφοροι. Δεν τους το επιτρέπει ούτε η ιστορία, αλλά ούτε και ο κόσμος τους.

Μια νίκη ή καλή εμφάνιση, θα φέρει, αν μη τι άλλο, ηρεμία. Ο Λένον καλείται να βρει τις λύσεις ώστε το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και με σαφώς καλύτερη εικόνα. Άλλωστε, είναι «δική του δουλειά» να βρει τον τρόπο, όπως δήλωσε μετά τον Απόλλωνα. Αναμένεται παράλληλα να προχωρήσει και σε διαχείριση του ρόστερ, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με την ΕΝΠ. Εκεί, που δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ευχάριστα προκύπτουν για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο Κούσουλος υποβλήθηκε σε ΜRI και τα αποτελέσματά ήταν «καθαρά», καθώς διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έτσι τίθεται στη διάθεση του Λένον για τα επόμενα παιχνίδια (δεν ταξίδεψε για την Ισπανία). Υπενθυμίζουμε πως ο Κούσουλος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μια βδομάδα μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη δράση. Η ενέργεια του Ιρλανδού τεχνικού να τον ρίξει στη μάχη του Τσιρείου προκάλεσε, επίσης, αντίδραση από τον κόσμο, καθώς το γήπεδο της Λεμεσού είναι σε άθλια κατάσταση και εγκυμονούσε κινδύνους για όλους τους παίκτες, όχι μόνο για τον Κούσουλο που μόλις επανήλθε.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος