Το έξτρα κίνητρο των ποδοσφαιριστών!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Το έξτρα κίνητρο των ποδοσφαιριστών!

Η μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα πλησιάζει και η τεχνική ηγεσία με τους παίκτες προετοιμάζονται εντατικά για να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι των… πολλών εκατομμυρίων που αφορά τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Είναι όμως και το πρεστίζ στη μέση, και όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα με τους Σέρβους την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου (18:00).

Το κίνητρο είναι μεγάλο σε πολλά μέτωπα αλλά για τους παίκτες είναι ακόμα μεγαλύτερο. Πρώτο και κύριο, με είσοδο της ομάδας στους ομίλους, αρχικά του Europa League, θα καρπωθούν πριμ και θα έχουν την ευκαιρία μέσα από αγώνες με πιο μεγάλες άλλες ομάδες, να… πλασάρουν τον εαυτό τους.

Επιπρόσθετα θα «γράψουν» τ' όνομά τους με «χρυσά» γράμματα στα βιβλία της ιστορίας, καθώς θα είναι αυτοί που θα στείλουν την Ομόνοια για πρώτη φορά στους ομίλους. Ο αντίπαλος τα τελευταία χρόνια έχει ευρωπαϊκές επιτυχίες αλλά στην Ομόνοια θεωρούν πως έχουν το υλικό για να καταφέρουν και να συναντήσουν τον Ολυμπιακό Πειραιώς στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Σε συνθήκες καύσωνα

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ορίστηκε στις 18:00 και δεν αποκλείεται κάποιες προπονήσεις μέσα στις επόμενες μέρες να γίνουν σε… συνθήκες καύσωνα ώστε οι παίκτες να «συνηθίσουν» κάπως και να είναι πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους.

Χθες πάντως δεν έγινε τελικά το φιλικό με τον ΑΣΙΛ καθώς δεν το επέτρεψε η ΚΟΠ λόγω του αγώνα της Εθνικής ομάδας, κάτι που σεβάστηκαν στην Ομόνοια. Η τεχνική ηγεσία θα έχει αυξημένες επιλογές αφού οι Φώτης Παπουλής και Ανδρόνικος Κακουλλής είναι πανέτοιμοι και θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Πιο έτοιμοι θα είναι επίσης οι Σενέ και Ασάντε. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η Ομόνοια θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παίξει με την Ανόρθωση, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προσθήκες…

Μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψουν εξελίξεις στα μεταγραφικά, μιας και στις 15 Σεπτεμβρίου θα λήξει η μεταγραφική περίοδος. Όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, η ομάδα προγραμματισμού θα ρίξει μία… τελευταία ζαριά για τον Νταβίντ Ακιντόλα ενώ θα γίνει και κίνηση για απόκτηση μέσου.