Πρώτα ξεκαθάρισμα

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 11.6.2022
Πρώτα ξεκαθάρισμα

Σε αναμονή για τον προγραμματισμό της Ένωσης βρίσκεται ο Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος τεχνικός αναμένει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό για να προχωρήσει τον σχεδιασμό. Η παραίτηση του προέδρου Κυριάκου Ττίκκη «πάγωσε» τον προγραμματισμό και ο Μαρίνος Σατσιάς αναμένει πως σύντομα θα λυθεί το διοικητικό αδιέξοδο για να προχωρήσει στο χτίσιμο της ομάδας για την Α' κατηγορία.


Πάντως, ο προπονητής των βυσσινί που ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει επαφές και έχει καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν. Αυτό που αναμένει είναι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό για πέσουν και οι υπογραφές.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, υπάρχει πρόβλημα και με τον χλοοτάπητα στο Τάσος Μάρκου. Η Ένωση θα ξεκινήσει τη σεζόν σε νέο γήπεδο. Κάτι που ασφαλώς αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Παραλιμνίου.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ