Πρώτα ξεκαθάρισμα
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Σε αναμονή για τον προγραμματισμό της Ένωσης βρίσκεται ο Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος τεχνικός αναμένει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό για να προχωρήσει τον σχεδιασμό. Η παραίτηση του προέδρου Κυριάκου Ττίκκη «πάγωσε» τον προγραμματισμό και ο Μαρίνος Σατσιάς αναμένει πως σύντομα θα λυθεί το διοικητικό αδιέξοδο για να προχωρήσει στο χτίσιμο της ομάδας για την Α' κατηγορία.
Πάντως, ο προπονητής των βυσσινί που ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει επαφές και έχει καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν. Αυτό που αναμένει είναι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό για πέσουν και οι υπογραφές.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, υπάρχει πρόβλημα και με τον χλοοτάπητα στο Τάσος Μάρκου. Η Ένωση θα ξεκινήσει τη σεζόν σε νέο γήπεδο. Κάτι που ασφαλώς αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Παραλιμνίου.