Ελπίζουν σε άσπρο καπνό

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.6.2021
Ελπίζουν σε άσπρο καπνό

Σε νέα εκλογική συνέλευση θα πάει σήμερα η Ένωση. Αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά συνέλευση που πραγματοποιούν οι βυσσινί το τελευταίο διάστημα και η δεύτερη κατά σειρά εκλογική. Μέσα από την αποψινή εκλογική συνέλευση, οι Παραλιμνίτες ευελπιστούν ότι θα βγει άσπρος καπνός και θα τερματιστεί το διοικητικό αδιέξοδο που επικρατεί στην ομάδα τους.


Θέλουν ακόμα τέσσερις

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η Ένωση θα συνεχίσει να διοικείται από την εταιρεία, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν μάλιστα στην τελευταία συνέλευση βρέθηκαν δύο άτομα και απόψε ελπίζεται ότι θα βρεθούν ακόμη τέσσερα για να συσταθεί η νέα διοίκηση της εταιρείας και να πιάσει άμεσα δουλειά.  Η αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι οριστική, αφού το ανακοίνωσε και ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες και δεν φαίνεται πως θα αλλάξει γνώμη.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ