Επέστρεψε η αισιοδοξία

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 30.4.2021
Επέστρεψε η αισιοδοξία

Επιτέλους νίκη για την Ένωση μετά από δύο ολόκληρους μήνες και η αισιοδοξία για παραμονή επέστρεψε ξανά στις τάξεις των βυσσινί. Η προηγούμενη φορά που κέρδισε η Ένωση ήταν τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 και δύο μήνες μετά την Πάφο με το ίδιο σκορ. Πλέον έφθασε τους 32 βαθμούς και ελπίζει ότι θα ανατρέψει την κατάσταση και θα παραμείνει στην A' Κατηγορία. Η Ένωση νίκησε και τη μεγάλη πίεση αλλά και το άγχος στον αγώνα με την Πάφο. Οπισθοχώρησε στα τελευταία στάδια του αγώνα και κατάφερε με δύναμη και πάθος να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.


Αν και τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ δύσκολα για την Ένωση, εντούτοις αναπτερώθηκαν οι ελπίδες και συνάμα όπως δήλωσε και ο προπονητής της Σωτήρης Αντωνίου η ομάδα του Παραλιμνίου έβαλε και πίεση στις άλλες ομάδες που είναι σε κίνδυνο. Επίσης, πήρε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Επόμενος σταθμός για την Ένωση είναι το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ