Φωκαϊδης: «Ο Ολυμπιακός έχει δώσει αρκετά στοιχεία - Υπάρχουν περίεργες αποφάσεις...»

Δημοσιεύθηκε 21.2.2023
Φωκαϊδης: «Ο Ολυμπιακός έχει δώσει αρκετά στοιχεία - Υπάρχουν περίεργες αποφάσεις...»

O Χριστόφορος Τορναρίτης απασφάλισε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ομόνοια, καταγγέλλοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγματα και καταστάσεις.

Τα όσα ισχυρίζεται ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, κλήθηκε να σχολιάσει ο γενικός αρχηγός των μαυροπρασίνων, Πάρης Φωκαΐδης σε τοποθετήσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αφού αναφέρθηκε στο αγωνιστικό, σχολίασε στη συνέχεια: «Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός και με την προηγούμενη αλλά και με τη νυν επιτροπή δεοντολογίας, δίνει συνεχώς στοιχεία και πληροφορίες σε σχέση με τεκταινόμενα στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει αρκετά στοιχεία αλλά δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Η έρευνα συνεχίζεται με στοιχεία και δεδομένα που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στην επιτροπή.

Καταρχήν δεν υπάρχει Χριστόφορος και Ολυμπιακός. Αυτά τα οποία λέει και γράφει προφανώς εκφράζουν και τον επίσημο Ολυμπιακό. Είναι βαρετές οι καταγγελλίες. Στο σωστό χρόνο και εκεί που πρέπει να δώσει στοιχεία. Υπάρχουν περίεργες αποφάσεις στο χώρου κυπριακού ποδοσφαίρου. Πέρσι είχαμε το φαινόμενο σε 11 παιχνίδια, είχαμε εφτά φορές τον ίδιο διαιτητή και που είχαμε ζητήσει γραπτώς να μην τοποθετείται. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πλέον αφαιρεθεί από τη λίστα των διαιτητών και έχει κάνει πράγματα που γελούσε όλη η Κύπρος. Και αυτό ήταν το 2022. Έχουμε ορισμό του ίδιου βαρίστα, στα τελευταία 7-8 έχει μπει 4-5 ο ίδιος βαρίστας για τον οποίο επανειλημμένως ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να μην τοποθετείται. Μάλιστα υπήρχε γραπτή επικοινωνία του Ολυμπιακού με την επιτροπή δεοντολογίας και την προηγούμενη εβδομάδα για τα πράγματα που έχουν γίνει στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Οποιαδήποτε αναφορά του Ολυμπιακού προφανώς δεν στρέφεται κατά της Ομόνοιας ή της Ανόρθωσης. Σεβόμαστε τους αντίπαλους μας και προφανώς δεν υπάρχει υπόνοια ότι οποιοδήποτε σωματείο κρύβεται από οποιαδήποτε ενέργεια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου