Τα τρία παράπονα του Τορναρίτη μετά την Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 16.2.2023
Τα τρία παράπονα του Τορναρίτη μετά την Ανόρθωση

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα εξέφρασε ο Χριστόφορος Τορναρίτης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ανόρθωσης με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό.

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων κάνει αναφορά σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις σημειώνοντας πως αναμένουν την αντίδραση της επιτροπής διαιτησίας και της ΚΟΠ και προσθέτοντας «κάθε φτωχός κι η μοίρα του».

Αναλυτικά όσα γράφει ο Τορναρίτης:

«Απολογισμός σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλου Ολυμπιακός - Ανόρθωση 2-1.

Στο 41 ο βαριστας δεν βοήθησε τον διαιτητή σε λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι. Επιθετικό φάουλ. Στην συνέχεια ο βαρίστας προσπάθησε να παρασύρει τον διαιτητή να ακυρώσει κανονικό γκολ. Ενώ στο 78 δεν είδε κάνεις αγκωνιά στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Ψύχα, που ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα κάτι που το είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος.

Θα αναμένουμε την αντίδραση της επιτροπής διαιτησίας και ομοσπονδίας και ανάλογα θα πράξουμε. Κάθε φτωχός και η μοίρα του».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου