Νέα ανάρτηση Τορναρίτη για Χριστοδουλίδη και Σαρφό - «Του κόσμου οι τράμπες...»

Δημοσιεύθηκε 12.2.2023
Νέα ανάρτηση Τορναρίτη για Χριστοδουλίδη και Σαρφό - «Του κόσμου οι τράμπες...»

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης σε σχέση με το θέμα Κίνγκσλεϊ Σαρφό και την υποτιθέμενη βοήθεια που παρείχε ο Νίκος Χριστοδουλίδης για να έρθει ο Γκανέζος μέσος (ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με τον νόμο) στην Κύπρο.

Μετά την απόρριψη του ισχυρισμού από πλευράς του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο προχθεσινό (10/2) debate, ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού τα βάζει με τον δημοσιογράφο που απηύθυνε τη συγκεκριμένη ερώτηση ενώ «έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτησή του, ο Τορναρίτης είχε αποταθεί στον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή για να μεσολαβήσει ώστε να έρθει ο παίκτης στην Κύπρο όμως αυτός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να πάρει προσωπικά τηλέφωνο τον τότε Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος «με ενέργειες αστραπή» έφερε στο νησί για χάρη του Ολυμπιακού τον Αφρικανό που πλέον παίζει στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τορναρίτη:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αυτοί η ιστορία με τον Σαρφό δείχνει πόσο διανοητικά απαίδευτοι είμαστε σαν λαός.

Εδώ έγιναν στην Κύπρο του κόσμου οι τράμπες και ο δημοσιογράφος του Μέγα στην ποιο ιστορική στιγμή της Δημοκρατίας ρωτούσα τον υποψήφιο Κύριο Χριστοδουλίδη αν έκανε παρέμβαση να έρθει στην Κύπρο ΝΟΜΙΜΑ γιατί νόμιμα ήρθε ένας ποδοσφαιριστής με το όνομα Σαρφό.

Μια ιστορία που είχε κλείσει και ξεκαθαρίσει από την περασμένη εβδομάδα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ.

Η πλάκα είναι που σήμερα με ρωτούσε ο Σαρφό αν έγινε κάτι… Ένας ποδοσφαιριστής του Αποελ που κοσμεί τα κυπριακά γήπεδα .

Να σας πω κάτι. Δεν έχουμε υπόθεση σαν λαός .

Το βιβλίο μου «Νεβερσαρεντερ» έχει έρθει στην ζωή σας για αυτό τον σκοπό. Να προσφέρει Συναισθηματική και πνευματική παιδεία - Ποια είναι τα ποιο σημαντικά στη ζωή …

Και θα πρέπει ο νέος υπουργός παιδείας να βάλει μπροστά στα σχολεία το μάθημα «συναισθηματικής και πνευματικής παιδείας» γιατί απο εκεί πηγάζουν όλα μας τα προβλήματα σαν λαός .

Και θα συνιστούσα στον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση στον Κύριο ΝΧ για τον Σαρφο να το αποκτήσει πάραυτα , πάντα με Αγάπη !!

Και θα του έλεγα ακόμη πως έχει ποιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί σε σχέση με τον Κύριο ΝΧ;

Ας πούμε με την πανέμορφη οικογένεια του, την πίστη του στην Ορθοδοξία, με την πραότητα και καλοσύνη του , αυτά που τουλάχιστο εγώ συνάντησα στο πρόσωπο του μέχρι τώρα και ελπίζω να μην απογοητευτώ …

Καλή τύχη σε όλους όποιο από τους δυο αν υποστηρίζεται !!

Νεβερσαρεντερ ❤️❤️❤️»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου