Ο Ντουρμισάι έπιασε δουλειά και έδωσε οξυγόνο στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε 13.1.2023
Ο Ντουρμισάι έπιασε δουλειά και έδωσε οξυγόνο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τρεις μήνες μετά την τελευταία του νίκη (9 Οκτωβρίου) γεύτηκε ξανά το νέκταρ της επιτυχίας και πάλι απέναντι στον Ακρίτα. Και μάλιστα με πρωταγωνιστή έναν παίκτη που έκανε μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα του τακτακαλά.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, σκόραρε στο 71ο λεπτό και με το γκολ αυτό, ο Ολυμπιακός απέδρασε με τη νίκη από το «Στέλιος Κυριακίδης». Έτσι ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και προσπέρασε και τη Δόξα, ανεβαίνοντας στη 12η θέση με 13 βαθμούς ενώ πλησίασε στον ένα βαθμό την Ένωση και τη θέση που δίνει... σωτηρία. Ήταν και η πρώτη νίκη για τον Μάκη Σεργίδη στον μαυροπράσινο πάγκο.

Πλέον ουραγός είναι η ομάδα της Χλώρακας (11 βαθμούς) που προερχόταν από δύο αήττητα ματς με τον Ακράποβιτς στον πάγκο.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει καλύτερα πατήματα, όμως δεν είχε καθαρό μυαλό να τελειώσεις τις φάσεις. Από την άλλη ο Ακρίτας ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τα τελευταία του δύο παιχνίδια και αντέδρασε μόνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Μολ ωστόσο, ήταν παρών για τον Ολυμπιακό όταν χρειάστηκε και βοήθησε και αυτός στην... απόδραση.

Η εξέλιξη του αγώνα

90΄+1΄ - Ο Μολ στη σωστή θέση, σταματά το σουτ του Φόρτες.

88΄ - Διπλή ευκαιρία για τον Ακρίτα. Ο Μολ ωστόσο είπε όχι τόσο στον Ζουνίνιο, κρατώντας το μηδέν παθητικό για την ομάδα του.

71΄ - ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό: Ο Ντουρμισάια λίγα λεπτά με την είσοδό του, σκοράρει για τους μαυροπράσινους και τους βάζει μπροστά στο σκορ.

68΄ - Ο Ντουρμισάι έφυγε πίσω από την άμυνα, σούταρε με το αριστερό αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

51΄ - Το δυνατό σουτ από τον Ζουνίνιο, βρήκε έτοιμο τον Μολ.

- Έναρξη β΄ ημιχρόνου

45΄ +1΄ - Κόρνερ από τον Θωμά Ιωάννου, ο Μπάρτι με κεφαλιά αστοχεί από πολύ κοντά.

41΄ - Άστοχη έξοδο από τον Περντρέου, ο Μπάρτι έγινε κάτοχος της μπάλας από το ύψος του πέναλτι αλλά το τελείωμά του ήταν κάκιστο.

29΄ - Σέντρα από τον Γαβριήλ, κακό το τελείωμα του Ραμίρεζ με το κεφάλι.

26΄ - Αριστερό βολέ από τον Δόση, περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Περντρέου.

16΄ - Σέντρα από τον Κυριάκου, ο Ευτυχίδης με κεφαλιά έστειλε λίγο άουτ την μπάλα.

- Έναρξη της αναμέτρησης στο «Στέλιος Κυριακίδης»

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Σέχιτς, Ντραμέ, Κόρατς, Φοφανά (76΄ Αμπντουσαλάμοφ), Κονέ (84΄ Αραούχο), Άμπραχαμ (76΄ Κλεμέντε), Ελ Τζεμιλί (46΄ Φόρτες), Γαβριήλ, Ραμίρες, Πικής (46΄ Ζουνίνιο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Μουκτάρης, Έσελινκ, Θ. Ιωάννου, Νάνι (76΄ Λιασίδης), Δόσης, Ευτυχίδης (59΄ Κα), Πεχλιβάνης (76΄ Σλόγκαρ), Κορόμα (59΄ Ντουρμισάι).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 71΄ Ντουρμισάι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15΄ Ελ Τζεμιλί (3η), 52΄ Ντραμέ / -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ζαφείρης Σάββας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου