Διαφωνούν στον Ολυμπιακό πως ο Άρης είναι φαβορί - «Και με Ανόρθωση έτσι έλεγαν αλλά...»

Δημοσιεύθηκε 2.9.2022
Διαφωνούν στον Ολυμπιακό πως ο Άρης είναι φαβορί - «Και με Ανόρθωση έτσι έλεγαν αλλά...»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη στο Τσίρειο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πω μια φράση αν θέλετε που πιστεύω ακράδαντα και τη λέω από πέρσι. Δεν υπάρχουν ούτε εύκολα παιχνίδια ούτε φαβορί, αποδείχθηκε και πέρσι και στην 1η αγωνιστική, οι διαφορές είναι μικρές, σε όλα τα παιχνίδια η πρόβλεψη είναι 1Χ2. Αν θεωρητικά λόγω μπάτζετ κάποιος χρίζει φαβορί μια ομάδα, είναι μόνο θεωρία, αποδείχθηκε στο γήπεδο, δεν παίζουν τα μπάτζετ, είναι οι ομάδες, η διάθεση των παικτών και θα κριθεί το αποτέλεσμα είτε από λεπτομέρειες είτε αν μια ομάδα φανεί πιο τυχερή.

Ήρθαμε στο Τσίρειο, είναι 1Χ2 όπως με την Ανόρθωση που μας θεωρούσαν αουτσάιντερ ενώ πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που πέρσι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, βγήκε στην Ευρώπη, ατύχησε -δυστυχώς για τον Άρη- στον επαναληπτικό με τη Νέφτσι. Πιστεύω ότι θα δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο και θα διεκδικήσουμε τη νίκη επί ίσοις όροις.

Έχουμε αρκετές προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Τις τελευταίες μέρες εγγράφηκε ο Χέντρικς, είναι ο Έσελινκ, ο Γκεριέρ έχει δικαίωμα κι είναι στην ενδεκάδα. Περιμένουμε τον Κα, ο Μάρκοβιτς είναι ανέτοιμος.

Έγιναν αρκετές προσθήκες από τότε που ήρθε ο προπονητής, η βελτίωση φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, σε κάποιες βδομάδες που θα έρθουν σε καλύτερη φυσική κατάσταση τα τελευταία μας αποκτήματα είμαι βέβαιος πως σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικεί τη νίκη ο Ολυμπιακός».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου