Μια, δυο, στην τρίτη ντεμπούτο και πάει μέχρι το τέλος!

Δημοσιευτηκε:

Μια, δυο, στην τρίτη ντεμπούτο και πάει μέχρι το τέλος!

Μετά από δυο αγώνες που αναβλήθηκαν, για διαφορετικούς λόγους, με Απόλλωνα και Οθέλλο, ο Αλέξης Γαρπόζης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ.

Και μάλιστα νικηφόρα, καθώς κέρδισε με 3-1 τη Νέα Σαλαμίνα, με τους γαλαζοκίτρινους να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα (τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία).

Σημειώνεται ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν λογαριάζεται ως υπηρεσιακός, όπως έβγαινε μέσα από την ανακοίνωση μετά την αποχώρηση του Τόνι Κόσκελα, στην οποία αναγραφόταν ως προπονητής «μέχρι νεωτέρας».

Ο Αλέξης Γαρπόζης θα έχει τον ρόλο, εκτός απροόπτου, μέχρι το τέλος της χρονιάς, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση.

 

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER