


Με ανάρτησή της στα ΜΚΔ, η Ανόρθωση συγχαίρει τον τέταρτο Ολυμπιονίκη στα Laser της ιστιοπλοΐας, Παύλο Κοντίδη, σημειώνοντας πως παραμένει στην πολύ κλειστή ελίτ του αγωνίσματός του.
Η αναφορά της «Κυρίας»:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει τον @PavlosKontides για την πολύ τιμητική για τη χώρα μας 4η θέση στην κατηγορία #lazer της Ιστιοπλοΐας στο @Tokyo2020 Απέδειξε πως παραμένει στην πολύ κλειστή ελίτ του αγωνίσματός του. #Tokyo2020
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει τον @PavlosKontides για την πολύ τιμητική για τη χώρα μας 4η θέση στην κατηγορία #lazer της Ιστιοπλοΐας στο @Tokyo2020 Απέδειξε πως παραμένει στην πολύ κλειστή ελίτ του αγωνίσματός του. #Tokyo2020 #Sailing #teamcyprus #kontides2020 pic.twitter.com/s5aSFgtM60
— Anorthosis Famagusta - Official (@anorthosisfc) August 1, 2021
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.