Ώρα τρίτου τελικού στο «Κίτιον»!

Δημοσιεύθηκε 23.5.2024
Ώρα τρίτου τελικού στο «Κίτιον»!

Το βράδυ της Πέμπτης, 23 Μαΐου, στο «Κίτιον» συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ, στον δρόμο για ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στην ΟΠΑΠ Basket League.

Πρόκειται για τον τρίτο τελικό της σειράς, ο οποίος θα αρχίσει στις 19:00 και θα προβληθεί τηλεοπτικά μέσω της Cytavision.

Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το ροζ φύλλο που θα τους φέρει ένα βήμα πριν από τον τίτλο, ο οποίος κρίνεται στις τρεις επιτυχίες.

Μέχρις στιγμής, στους δυο προηγούμενους τελικούς τόσο η Πετρολίνα ΑΕΚ, όσο και ο Κεραυνός διατήρησαν την έδρα τους και έτσι η σειρά των παιχνιδιών είναι στο 1-1.

Οι «κιτρινοπράσινοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους με 71-64, για να απαντήσουν οι «ερυθροκίτρινοι», στο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», με νίκη 92-74.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ