Με triple double του μυθικού Γιάννη οι Μπακς «διέλυσαν» τους Χοκς

Δημοσιεύθηκε 3.12.2023
Με triple double του μυθικού Γιάννη οι Μπακς «διέλυσαν» τους Χοκς

Με το πρώτο του triple double την φετινή σεζόν ο συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Χοκς με 132-121.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν για ακόμη ένα ματς κυρίαρχος, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 14/19 δίποντα και 4/5 βολές.

Τα «Ελάφια» έδειξαν άγριες διαθέσεις από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο έχοντας σημειώσει 42 πόντους (42-37 το επί μέρους σκορ), διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι το ημίχρονο (67-63).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Ατλάντα Χοκς έκαναν την αντεπίθεσή τους, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιζε σε άλλο level και κράτησε «ζωντανούς» τους Μπακς με την διαφορά, ωστόσο να φτάνει στον πόντο (99-98).

Η διαφορά έγινε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, αφού στην εξίσωση μπήκε ο Καμ Πέιν (18π, 3ρ, 2ασ), που έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τους Μπακς και έδωσε ώθηση στα «Ελάφια», που με επί μέρους 33-23 έφτασαν ξεκούραστα στη νίκη.

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Ντέμιαν Λίλαρντ που είχε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ για τους Ατλάντα Χοκς ξεχώρισε ο Τρε Γιάνγκ που ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους και 12 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 42-37, 67-63, 99-98, 132-121

SDNA.GR

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ