ΒΙΝΤΕΟ: Γιάννης και Λίλαρντ πήραν το «θρίλερ» για τους Μπακς στο πρώτο του In-Season Tournament

Δημοσιεύθηκε 4.11.2023
ΒΙΝΤΕΟ: Γιάννης και Λίλαρντ πήραν το «θρίλερ» για τους Μπακς στο πρώτο του In-Season Tournament

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκαν οι Μπακς στο In-Season Tournament, του... Κυπέλλου του NBA, καθώς τα ξημερώματα επικράτησαν 110-105 των Νικς στο Μιλγουόκι.

Το παιχνίδι στο «Fiserv Forum» είχε τρομερή εξέλιξη και στο φινάλε λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να χάσουν το ματς, αλλά εκεί ήταν παρόντες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο Έλληνας σταρ πραγματοποίησε μία «γεμάτη» εμφάνιση με 22 πόντους (3/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 7/13 βολές), 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο 33χρονος πλέι μέικερ πρώτος σκόρερ των Μπακς με 30 πόντους (4/7 τρίποντα), ενώ μάζεψε 4 ριμπαόυντ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ.

Τρομερή εμφάνιση, από την άλλη, είχε ο Τζέιλεν Μπράσον για τους Νικς, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 45 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ Τζούλιους Ραντλ (που επέστρεψε από την επέμβαση στον αστράγαλο) έκανε double-double με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Μπακς-Νικς 110-105

Μπουλς-Νετς 107-109

Θάντερ-Γουόριορς 139-141

Νάγκετς-Μάβερικς 125-114

Πέισερς-Καβαλίερς 121-116

Χιτ-Γουίζαρντς 121-114

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ