Μαγικοί Λέικερς, ισοπέδωσαν τους Γκρίζλις και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο των playoffs

Δημοσιεύθηκε 29.4.2023
Μαγικοί Λέικερς, ισοπέδωσαν τους Γκρίζλις και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο των playoffs
Apr 26, 2023; Memphis, Tennessee, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (6) shoots as Memphis Grizzlies guard John Konchar (46) and forward Jaren Jackson Jr. (13) defend during the first half during game five of the 2023 NBA playoffs at FedExForum. Mandatory Credit: Petre Thomas-USA TODAY Sports

Οι Λέικερς είναι ακόμα εδώ. Οι Λέικερς συνεχίζουν να κοιτάζουν ψηλά. Η ήττα στο Game 5 στο Μέμφις απλώς καθυστέρησε το αναπόφευκτο. Παίζοντας στο γήπεδό τους, οι Λέικερς διέλυσαν με 125-85 τους Γκρίζλις στο Game 6 και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο των playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν - με μειονέκτημα έδρας - τον νικητή της σειράς των Κινγκς με τους Γουόριορς.

Το Λ.Α δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Μέμφις. Ξέφυγε με διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο. Ξέφυγε στην δεύτερη περίοδο. Και κλείδωσε μία και καλή το ματς στην τρίτη περίοδο, σε βαθμό που οι Γκρίζλις πέταξαν λευκή πετσέτα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, αδειάζοντας τον πάγκο τους με 9 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα. Ναι, τόσο καλύτεροι ήταν οι Λέικερς.

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με 31 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να προσθέτει 22 πόντους και τον Άντονι Ντέιβις 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 κοψίματα, δίνοντας μαθήματα άμυνας στον αμυντικό της χρονιάς (Τζάρεν Τζάκσον) που βρισκόταν απέναντί του.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ