Στη μάχη των ομίλων ΑΕΚ και Κεραυνός

Δημοσιεύθηκε 18.10.2023
Στη μάχη των ομίλων ΑΕΚ και Κεραυνός

Στη μάχη των ομίλων του FIBA Europe Cup μπαίνουν Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνός, οι οποίοι την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, δίνουν τους πρώτους αγώνες τους στην κύρια φάση της διοργάνωσης.

Αμφότερες κάνουν αρχή από την έδρα τους και θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την προσπάθειά τους, ώστε να κτίσουν για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Πρώτα θα αρχίσει ο αγώνας της Πετρολίνας ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στο «Κίτιον», στις 19:00, τη γερμανική Rostock Seawolves, για τον τρίτο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Karhu Basket από τη Φινλανδία και η Jonava CBet από τη Λιθουανία.

Μισή ώρα αργότερα (19:30) θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στην αναμέτρηση του Κεραυνού με αντίπαλο την ιταλική Itelyum Varese, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ένατου ομίλου, στον οποίο περιλαμβάνονται ακόμη η γερμανική ΒG Gottingen και η BC TSY Tbilisi από τη Γεωργία.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025