Συνεταιρισμός ΑΠΟΕΛ - Ομόνοιας!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.11.2023
Συνεταιρισμός ΑΠΟΕΛ - Ομόνοιας!

Οι καιροί αλλάζουν, εμείς ακολουθούμε, παρόλο που πολλοί, όχι μόνο δεν το κάνουν αλλά αρέσκονται στο να μας βρίζουν κι εμάς που το κάνουμε. Το σημερινό θέμα είμαι σίγουρος ότι θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ξανά αντιδράσεις και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν θα δημοσιευθεί το άρθρο στη σελίδα του ΓΗΠΕΔΟΥ στο facebook…

Τι θα προτείνω σήμερα; Ξεκάθαρα πράγματα, συνεταιρισμό των ποδοσφαιρικών εταιρειών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας στο γηπεδικό. Να κάνουν περίπου το ίδιο που έκαναν οι τρεις ομάδες της Λεμεσού, και υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνουν. Ο πρώτος και πιο εύκολος, να δημιουργήσουν μια νέα εταιρεία με τρίτο συνέταιρο εκπρόσωπο του ΓΣΠ και να προχωρήσουν άμεσα σε βελτιώσεις του γηπέδου της πρωτεύουσας, το οποίο θα εκμεταλλεύονται ως ιδιοκτήτες όταν δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους. Ο δεύτερος και πιο δύσκολος τρόπος, να συνεταιριστούν μόνες τους οι δύο εταιρείες για να χτίσουν από κοινού το δικό τους γήπεδο, διεκδικώντας και τη βοήθεια-δάνειο που δικαιούνται από την πολιτεία…

Θα μου πείτε, δικαιολογημένα οι πιο φανατικοί, ότι Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να συνεργαστούν σε τίποτα, πολύ περισσότερο στη δημιουργία κοινού γηπέδου. Ε, λοιπόν, το ίδιο έλεγαν κάποτε και ο Απόλλωνας με την ΑΕΛ. Στο τέλος όταν κατάλαβαν ότι το συμφέρον τους ήταν η συνεργασία έδωσαν τα χέρια, προχώρησαν και το γήπεδο ήδη λειτούργησε.

Καλοί μου φίλοι, ό,τι και να μου πείτε, εγώ θα επιμένω, το ποδόσφαιρο όπως έχει εξελιχθεί και για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών θέλει φίλους και συνεργάτες και όχι εχθρούς. Αντίπαλες οι ομάδες είναι 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται αλλά επιβάλλεται συνεργασία!

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!