Χρειάζεται πιο αυστηρή ΚΟΠ…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.3.2022
Χρειάζεται πιο αυστηρή ΚΟΠ…

Δεν είμαι από αυτούς που χαρίζονται στον καθένα, είτε αυτός ονομάζεται οπαδός, είτε παίκτης και προπονητής, είτε παράγοντας. Παλαιότερα που φοβόμουν λίγο, από τις απειλές που δεχόμουν, απέφευγα να πω κάποια πράγματα. Τώρα τα λέω και θα τα λέω όσο μπορώ να γράφω…


Το σημερινό μου άρθρο αφορά την ίδια την ΚΟΠ, η οποία αποφεύγει να κάνει κινήσεις, να γίνει πιο σκληρή, ώστε στα γήπεδά μας να ακούς ζητωκραυγές και φωνές που να αφορούν τον αγώνα και κανέναν άλλο. Δεν μπορεί και δεν γίνεται, επειδή ένας, εκτός ελέγχου ποδοσφαιριστής σε προκάλεσε, να τον βρίζεις χυδαία για 90 λεπτά. Ούτε μπορείς να βρίζεις τον προπονητή γιατί δεν σου αρέσει η φάτσα του. Και για να εξηγούμαστε, αυτό δεν πάει μόνο στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, αλλά και στους οπαδούς όλων των μεγάλων ομάδων.

Στα γήπεδα γλυτώσαμε από τα διάφορα επικίνδυνα επεισόδια λόγω της κάρτας, ας είναι καλά ο Ιωνάς. Από εκεί και πέρα θα πρέπει και η ΚΟΠ να πάρει τα μέτρα της για να σταματήσει όλος αυτός ο οχετός ύβρεων από την κερκίδα.

Δεν γίνεται και δεν μπορεί ο καθένας να βρίζει τα ιερά και τα όσια ενός ανθρώπου, οποίος κι αν είναι αυτός, απ' όπου και αν κατάγεται. Η ΚΟΠ θα πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσει τα σωματεία και μετά τους παρατηρητές αγώνων ώστε οι βαριές βρισιές να καταγράφονται και οι ομάδες των οποίων οι οπαδοί παρεκτρέπονται να τιμωρούνται, ίσως και με τη βαριά τιμωρία του κεκλεισμένων των θυρών. Το κακό παράγινε και δεν πάει άλλο…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!