Ας έφευγαν από τη σωστή πόρτα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 5.2.2022
Ας έφευγαν από τη σωστή πόρτα!

Άλλο και τούτο πάλι. Τέσσερις παίκτες της Ομόνοιας δεν ακολούθησαν το αρχικό πλάνο εξόδου από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», βγήκαν από άλλη πόρτα και στο τέλος έτρεχαν στις γειτονιές για να κρυφτούν και να μην φάνε περισσότερες, προφανώς από κάποιους που θέλουν να ονομάζονται οπαδοί της Ανόρθωσης, αλλά καμιά σχέση δεν έχουν με τις ιδέες, τον πολιτισμό και οτιδήποτε άλλο εκπροσωπεί το σωματείο της Αμμοχώστου.


Βέβαια, το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά οι φθηνές δικαιολογίες που δόθηκαν από τους υπεύθυνους για το ξύλο που έφαγαν οι ξένοι παίκτες της Ομόνοιας! Επειδή, λοιπόν, οι παίκτες της Ομόνοιας γλίστρησαν από την υπόλοιπη αποστολή κι έφυγαν από άλλη πόρτα, έπρεπε οι «μόρτες» να βρουν την ευκαιρία για να τους κυνηγήσουν και να τους δώσουν από πάνω! Και βέβαια, οι υπεύθυνοι αντί να απολογηθούν προς τους παίκτες και προς την Ομόνοια, εξέδωσαν ανακοίνωση για τη λάθος πόρτα.

Με λίγα λόγια, μας είπαν ότι αν δεν ήθελαν να τες φάνε, έπρεπε να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή. Επειδή δεν την ακολούθησαν, φταίνε γιατί προκάλεσαν με την παρουσία τους το οργισμένο πλήθος! Τέτοια πράγματα μόνο στην Κύπρο μπορούν να συμβούν. Παράξενο 1: Έχασαν την πόρτα και βγήκαν από άλλη έξοδο. Παράξενο 2: Επειδή βγήκαν από άλλη πόρτα έπρεπε να τις φάνε!

Η Αστυνομία και τα σωματεία από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσέξουν τι πάει Χ, όχι εντός, αλλά εκτός γηπέδων. Και να τους ενημερώσουμε όλους, και πολύ περισσότερο την Αστυνομία, ότι απαιτείται άδεια για να πραγματοποιήσει ο οποιοσδήποτε συγκέντρωση έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!