Ανακοίνωση Εθνικού: Δεν φεύγει ο Μάριος Ηλία!

Δημοσιεύθηκε 25.9.2023
Ανακοίνωση Εθνικού:  Δεν φεύγει ο Μάριος Ηλία!

Ανακοίνωση από τον Εθνικό Άχνας - Τέλος το σίριαλ με τον Μάριο Ηλία που παραμένει στο Δασάκι!

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Εθνικού Άχνας ενημερώνει για την τελική του απόφαση σχετικά με την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάριου Ηλία.

Αρχικά θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το Σωματείο μας δεν επιδίωξε σε καμία περίπτωση την υπερβολική δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Σωματείου και των εκπροσώπων του ήταν λιγοστές και σύντομες δίνοντας χρόνο και χώρο στις διαπραγματεύσεις να ξεκαθαρίσουν.

Η απόφαση του Δ.Σ. είναι όπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στην ομάδα μας με μοναδικό γνώμονα το καλό του Σωματείου και την εκπλήρωση των στόχων της φετινής χρονιάς.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει παρθεί συλλογικά και μετά από πολλές προσπάθειες για εξεύρεση συμφωνίας δίκαιης για όλες τις πλευρές.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν καταλήξαμε σε συμφωνία, ο σεβασμός και η εκτίμηση μας προς το Σωματείο της Ομόνοιας είναι δεδομένη.

• Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Δακτυλοδείχνει την ΚΟΠ ο Πρ. Χριστοδουλίδης: «Η ηγεσία της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρός της να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: H σφραγίδα του Ελ Αραμπί, η φουριόζα Πάφος FC και η μάχη της Λεμεσού

Χριστοδούλου: «Δείξαμε χαρακτήρα»