Τα περιθώρια στένεψαν πολύ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Τα περιθώρια στένεψαν πολύ

Ο Εθνικός πάει σήμερα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει στις 19:00 την ΑΕΛ και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Τα βαθμολογικά περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα και πρέπει να πάρει βαθμούς από παντού. Η αποστολή θα είναι δύσκολη, όμως, ο Νταβίντ Μπαντία και οι παίκτες του φέρονται αποφασισμένοι.

Παρ' όλο που τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος της Αχνιώτικης ομάδας, ο Μπαντία έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του πως μπορούν να δραπετεύσουν με το διπλό από τη Λεμεσό. Ο Ισπανός τεχνικός θα προσέξει την άμυνά του αυτή τη φορά και θα χτυπήσει τους γαλαζοκίτρινους στην κόντρα. Ο Εθνικός έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και το ζητούμενο σήμερα είναι να μην δεχθεί γκολ. Στο μεταξύ, ο Ισπανός λογικά θα προχωρήσει σε αλλαγές σε όλες τις γραμμές.

Ο Χολ είναι εκτός λόγω καρτών. Ο Μάζουρεκ θα είναι βασικός και θα παίξει για πρώτη φορά εναντίον της πρώην του ομάδας. Βασικοί θα είναι και τα άλλα δύο αποκτήματα, οι Ντούρις και Βοϊτστεχόφσκι. Έτοιμοι για να βοηθήσουν είναι και οι Μ. Ηλία, Α. Κουμής, Κ. Ηλία, Γκούροπετς και Ντόλεζαλ.