Αλλάζει πόλη ο Χοράτσκα

Δημοσιεύθηκε 7.7.2022
Αλλάζει πόλη ο Χοράτσκα

Ο Κάσπερ Χοράτσκα θα παραμείνει κάτοικος Κύπρου, καθώς με τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ερμή. Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Αραδίππου η διάρκεια του συμβολαίου του Πολωνού τερματοφύλακα είναι για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τον Πολωνό τερματοφύλακα Κάσπερ Χοράτσκα.

Ο Κάσπερ Χοράτσκα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βίσλα Κρακοβίας. Σε ηλικία 17 ετών, πέρασε από δοκιμαστικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ από δοκιμή πήγε και στη Ρέιντζερς στη Σκωτία.

Επίσης υπήρξε διεθνής με τις εθνικές ομάδες της πατρίδας του στις ηλικίες κάτω των δεκαπέντε και δεκαέξι ετών αντίστοιχα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανήκε στο δυναμικό της Ομονοίας Λευκωσίας.

Παρά τα είκοσι τρία του χρόνια, ένα από τα μεγάλα του προτερήματα στο τρόπο παιχνιδιού του είναι η πολύ μεγάλη ηρεμία που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει στην ομάδα μας για συμβόλαιο ενός έτους. H οικογένεια του Ερμή Αραδίππου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον φτεροπόδαρο θεό στο στήθος.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ