Η περίληψη του Πρωτοκόλλου εφαρμογής του VAR

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.12.2020
Η περίληψη του Πρωτοκόλλου εφαρμογής του VAR

Η εφαρμογή του VAR διέπεται από Πρωτόκολλο το οποίο έχει ετοιμαστεί από το I.F.A.B. (International Football Association Board / Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο), ούτως ώστε, σε όλες τις χώρες να εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο.


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαιρική έχει ετοιμάσει μια απλοποιημένη περίληψη του Πρωτοκόλλου και την έχει αποστείλει στις ομάδες για καλύτερη κατανόηση της χρήσης και εφαρμογής του Video Assistant Referee.

Το έγγραφο που έχει αποσταλεί, είναι διαθέσιμο στον πιο κάτω σύνδεσμο:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ