ΡΙΚ: «Δεδομένη η κάθοδος κόκκινων φακέλων»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Έτοιμη να στείλει στην Κύπρο «φακέλους» για αγώνες ύποπτους για χειραγώγηση φέρεται να είναι η UEFA, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.
Σε ρεπορτάζ του ημικρατικού καναλιού αναφέρθηκε ότι σήμερα Δεύτερα (28/9) πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο της Αστυνομίας σύσκεψη με θέμα τους χειραγωγημένους αγώνες, κατά την οποία μελετήθηκαν κάποια νέα δεδομένα, όπως «και οι υποψίες που διατυπώθηκαν για αγώνα πρώτης κατηγορίας».
«Χρειάζεται ισχυρή τεκμηρίωση για να στοιχειοθετηθεί τέτοια υπόθεση» τονίστηκε από την Αστυνομία επί του συγκεκριμένου θέματος.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, υπάρχουν κάποιες νέες υποθέσεις και όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «η κάθοδος κόκκινων φακέλων πρέπει να θεωρείται δεδομένη».