Μόνο αν πάρουν έξι βαθμούς ο Φανιέρος θα συνεχίσει να είναι οικονομικά συνεπής

Δημοσιευτηκε:

Μόνο αν πάρουν έξι βαθμούς ο Φανιέρος θα συνεχίσει να είναι οικονομικά συνεπής

Το μήνυμα του προέδρου του Ερμή σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα

Την πρώτη του ήττα δέχθηκε ο Ερμής μετά από 18 αγώνες (15 νίκες, 3 ισοπαλίες), καθώς ηττήθηκε από την Καρμιώτισσα. Μετά από την ήττα, ο πρόεδρος της ομάδας της Αραδίππου, Λουκάς Φανιέρος, έστειλε μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

«Ήταν μια άσχημη μέρα σήμερα για την ομάδα μας όπου ήρθε η πρώτη της ήττα για φέτος από μια δυνατή ομάδα.


ΣΤΟ ποδοσφαιρο υπάρχουν και οι ηττες,όμως από την άλλη όλοι γνωρίζουν την Αθλητική και Οικογενειακή Ιστορία της Ομάδας μας,όπως και το ειδικό βάρος της φανέλας της!!


Επειδή εως τωρα ήμουν απόλυτα συνεπης και οπου χρειάσθηκε επιβραβευσα το Προπονητικο μας team και τους Ποδοσφαιριστες μας ,έχω την υποχρέωση και <κρουω τον κώδωνα του κινδυνου> ότι από εδώ και πέρα απαιτείται ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ και εφόσον στα επόμενα δύο μάτς Η ομάδα μας κατακτήσει 6 βαθμούς,μόνο τότε θα είμαι και πάλι Οικονομικά συνεπής απέναντι τους.


Η ομάδα μας στα επόμενα ματς πρέπει με την σοβαρότητα της σε όλα τα επίπεδα να αποδείξει το ότι είναι το φαβορί για την Άνοδο στην 1η Κατηγορία!!»