Ούτε μήνα στη Δόξα ο Σεργίδης - Παρελθόν μετά από δύο 4άρες και μία 3άρα

Δημοσιεύθηκε 9.10.2023
Ούτε μήνα στη Δόξα ο Σεργίδης - Παρελθόν μετά από δύο 4άρες και μία 3άρα

Προτού κλείσει μήνα στον πάγκο της Δόξας ο Μάκης Σεργίδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Ο Κύπριος τεχνικός είχε ανακοινωθεί και επίσημα από τη Δόξα στις 19 Σεπτεμβρίου, σε αντικατάσταση του Κώστα Σακκά, και λίγες ημέρες αργότερα κάθισε στον πάγκο στον αγώνα με την Πάφο, στον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 4-0 από την Πάφο.

Ακολούθησε εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 3-1, ενώ ο κύκλος του ολοκληρώθηκε χθες με την ήττα 4-0 από τον Απόλλωνα.

Σήμερα (09/10), η ομάδα της Κατωκοπιάς έκδωσε το διαζύγιο.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος, Κώστας Χριστοδούλου συναντήθηκε με τον Κύπριο τεχνικό και μέσα από τη συζήτηση αποφασίστηκε ότι το καλύτερο και για τις δυο πλευρές είναι το διαζύγιο.

Ο κ. Σεργίδης αποχωρεί από την ομάδα μας ως φίλος και και παρά τη σύντομη συνεργασία μας, πρόλαβε να αναδείξει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του σ’ αυτό που κάνει.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ