Η Δόξα ήθελε, η ΑΕΛ δεν έβγαζε επιθέσεις και... 0-0

Δημοσιεύθηκε 3.1.2023
Η Δόξα ήθελε, η ΑΕΛ δεν έβγαζε επιθέσεις και... 0-0

Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες έφεραν Δόξα και ΑΕΛ στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο στάδιο «Κατωκοπιά – Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης», μένοντας στο στείρο 0-0. Η ομάδα της Λεμεσού με τον ένα βαθμό έφθασε τους 22 και έπιασε στην έβδομη θέση τη Νέα Σαλαμίνα, απέχοντας έξι βαθμούς από την πρώτη εξάδα που είναι ο μεγάλος της στόχος. Από την άλλη, το συγκρότημα της Κατωκοπιάς με 12 βαθμούς είναι στην 12η θέση.

Η αρχή του αγώνα πάντως δεν προϊδέαζε ότι θα υπήρχαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αφού μέχρι το 16’ οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Πρώτα η Δόξα στο 5’ με τον Μέσκα, μετά από λάθος του Μπιλοβάρ, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Έπειτα για την ΑΕΛ στο 16’ με τον Σις να βρίσκει το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Παπαφώτη έδιωξε ο Βαγιέχο.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο η μόνη που απείλησε ήταν η Δόξα, στον πάγκο της οποίας ήταν ο Κύπρος Μούζορος με τον νέο προπονητή Λίτο Βιντινγκάλ να παρακολουθεί τον αγώνα από την κερκίδα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 55’ όταν o Σαντίκ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση έκανε το πλασέ, ο Μούριελ σταμάτησε ελαφρώς την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια ο Μπιλοβάρ έδιωξε πριν κυλήσει να ξεπεράσει τη γραμμή. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 86’ με τον Σαντίκ όμως σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 90+5’ με γροθιές ο Μούριελ έδιωξε το σουτ του Μπένι.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

90+5' - Σουτ του Μπένι, με γροθιά διώχνει ο Μούριελ

86' - Η Δόξα σκοράρει με κεφαλιά του Σαντίκ, όμως ακυρώνεται για οφσάιντ

69'- Kεφαλιά του Τιντζιανί, κάπου βρίσκει και πάει κόρνερ

55' - Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, o Σαντίκ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση έκανε το πλασέ, ο Μούριελ σταμάτησε ελαφρώς την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια ο Μπιλοβάρ έδιωξε πριν κυλήσει να ξεπεράσει τη γραμμή

Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

-42%-58% η κατοχή της μπάλας για την ΑΕΛ

-Aπό τρεις τελικές η κάθε ομάδες, τρεις στο στόχο η ΑΕΛ, μία η Δόξα

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

16'- ΔΟΚΑΡΙ. Στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων βρήκε το σουτ του Σις, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Παπαφώτη έδιωξε ο Βαγιέχο

5'- ΔΟΚΑΡΙ. Μετά από λάθος του Μπιλοβάρ, ο Μέσκα έκανε το σουτ βρίσκοντας το οριζόντιο δοκάρι

1' - Ξεκίνησε ο αγώνας

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Μπένι, Κέρλα, Σαντίκ, Ασαμόα (80' Σόμπτζικ), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Βαγιέχο, Στυλιανού (59΄Ίλιτς), Τραϊτσέφσκι (80' Αμπντουλαχί), Μέσκα (27' Tιντζιανί)

AΕΛ: Μούριελ, Τεϊξέιρα, Νταβόρ, Μπεραχίνο (89' Κοντινέλα), Παπαφώτης (89' Σιλβέστρος), Σάντος, Μακρής (70' Ανδρέου), Τσιμπόλα, Μπιλοβάρ, Τζάλμα, Σις (70' Μιλιντσεάνου)

ΣΚΟΡΕΡ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90+2' Κοντινέλα / 33' Mπεραχίνο, 45' Τσιμπόλα

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ