Εγκαινιάζει το νέο γήπεδο της Δόξας ο ΠτΔ – Ανακοίνωσε και φιλικό με τον Απόλλωνα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.6.2022

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Δόξας μέσω της οποίας ανακοινώνει την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ομάδας στην Περιστερώνα και παράλληλα παραθέτει το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Αναλυτικά:

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι.  Κατωκοπιάς,  μετά από αγώνα 15 χρόνων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των εργασιών πλήρους αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού του γηπέδου στην Περιστερώνα και την αξιοποίησή του, μέχρι την επιστροφή στην Κατωκοπιά, ως  προσωρινή έδρα της ομάδας μας. Με την ευκαιρία αυτή το Σωματείο μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο κο Νίκο Αναστασιάδη, χωρίς την στήριξη του οποίου θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση  ενός σημαντικότατου έργου αθλητικής υποδομής  στην περιοχή της δυτικής Λευκωσίας.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έναρξη  σειράς εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο προγραμματίζονται οι πιο κάτω εκδηλώσεις/δραστηριότητες.

Α/ΑΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣΕΚΔΗΛΩΣΗ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
1ΔΕΥΤΕΡΑ

20 Ιουνίου 2022

Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση

ΠΕΜΠΤΗ

7 Ιουλίου 2022
Εγκαίνια ποδοσφαιρικού γηπέδου από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Νίκο Αναστασιάδη

ΚΥΡΙΑΚΗ

10  Ιουλίου 2022
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ

ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς – ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

29  Ιουλίου 2022
Χορός του Καρπουζιού στο ανακαινισμένο οίκημα του Σωματείου στην Περιστερώνα

5ΚΥΡΙΑΚΗ

4 Σεπτεμβρίου 2022
Συναυλία με την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια  Μελίνα Ασλανίδου  στο γήπεδο του σωματείου μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΚΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Το… αγαπημένο σκορ του πρωταθλήματος

Ο δέκατος στην… ανεργία και οι έξι που «επιβιώνουν»

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή