«Μακάρι να ήμουν κι εγώ στους δρόμους και να γιόρταζα»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Μακάρι να ήμουν κι εγώ στους δρόμους και να γιόρταζα»

Εκστασιασμένος ο Χάαλαντ για την πρόκριση της Νορβηγίας επί της Βραζιλίας - «Αυτό που κάναμε ήταν… άρρωστο!»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με δύο γκολ υπέγραψε την ιστορική πρόκριση της Νορβηγίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το 2-1 επί της Βραζιλίας. Ο φορ της Σίτι, που έφτασε τα επτά γκολ στο Μουντιάλ, δεν έκρυψε πως θα ήθελε να είναι δρόμους και να πανηγυρίζει με τους συμπατριώτες του.

«Μακάρι να ήμουν σε αυτούς τους δρόμους. Μακάρι να συμμετείχα σε αυτό. Όλοι πρέπει να διασκεδάσουν. Όλη η Νορβηγία πρέπει να διασκεδάσει. Είναι μια από τις πιο… άρρωστες μέρες στην ιστορία της Νορβηγίας. Απλά πρέπει να το απολαύσεις, γιατί αυτό που κάναμε ήταν… άρρωστο», ανέφερε.

Παράλληλα, έδειξε και τη συμπαράστασή του στους απογοητευμένους Βραζιλιάνους. «Πρέπει να συνεχίσετε να στηρίζετε, γιατί η Βραζιλία θα έπρεπε να είναι... Η Βραζιλία θα έπρεπε να περάσει, ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό έθνος και θα έπρεπε να είναι στα ημιτελικά, θα έπρεπε να είναι στον τελικό», είπε.

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.