Μπαίνει ως φαβορί η Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα

Δημοσιευτηκε:

Μπαίνει ως φαβορί η Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα

Η πρωταθλήτρια Αφρικής Σενεγάλη είναι- σύμφωνα με τις κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων- το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 34ου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Η Σενεγάλη που το 2021 νίκησε στα πέναλτι την Αίγυπτο στον τελικό για τον πρώτο της ιστορικό θρίαμβο, βρίσκεται μπροστά από όλες, αφήνοντας δεύτερη την –τότε- φιναλίστ Αίγυπτο του Μοχάμεντ Σαλάχ, νικήτρια επτά τροπαίων.

Προσοχή χρειάζεται το Μαρόκο, που μετά την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει. Η ομάδα του Χακίμι συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με την Αλγερία.

Στις πιθανές εκπλήξεις-όπως σημειώνει η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta delllo Sport- συγκαταλέγονται η Νιγηρία, το Καμερούν, που έχει νικήσει πέντε φορές το τρόπαιο, και η διοργανώτρια, Ακτή Ελεφαντοστού.