Γύρω στα 30 εκατομμύρια το... χάσμα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν

Δημοσιευτηκε:

Γύρω στα 30 εκατομμύρια το... χάσμα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν

Το... σίριαλ της μεταγραφής του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, αφού προέκυψε διαφορά ανάμεσα στους Βαυαρούς και την Τότεναμ. Οι δύο ομάδες είχαν συνάντηση την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουν για την μεταγραφή του Άγγλου στράικερ και από τις επαφές προέκυψε χάσμα 29 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν Μονάχου προσφέρει στην Τότεναμ 81 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, με τους Λονδρέζους από την πλευρά τους να ζητούν 110. Η διαφορά, ωστόσο δεν είναι αγεφύρωτη αφού στην Τότεναμ υπάρχει πίεση για την πώληση του Άγγλου επιθετικού, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Έτσι, οι Βαυαροί δεν αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Κέιν, έχοντας ως σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν.

sdna.gr

Κατηγορίες