Επική αντεπίθεση παραμονής για τη Σαλερνιτάνα του Κάστανου!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Τρομερή αντεπίθεση προς την παραμονή της στη Serie A κάνει η Σαλερνιτάνα, στην οποία αγωνίζεται ο Γρηγόρης Κάστανος.
Η ομάδα του Κύπριου διεθνούς χαφ κέρδισε σήμερα -και- τη Φιορεντίνα, με 2-1, παίρνοντας τρίτο σερί τρίποντο - όσα μετρούσε δηλαδή στις πρώτες 30 αγωνιστικές (τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες, 20 ήττες)!
Μετά από σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη, η Σαλερνιτάνα έκανε δύο «κολλητά» διπλά, επί των Σαμπντόρια (2-1) και Ουντινέζε (1-0), με το... καλό να τριτώνει ανήμερα του Πάσχα, με το 2-1 επί της Φιορεντίνα χάρη στα γκολ των Τζούριτς (9') και Μπονατσόλι (79').
Ο Κάστανος αγωνίστηκε και στα τρία αυτά παιχνίδια ως αλλαγή, παίζοντας συνολικά γύρω στα 60 λεπτά και φτάνοντας τις 22 συμμετοχές στη φετινή Serie A (15 ως βασικός).
Η Σαλερνιτάνα με το τρίτο διαδοχικό της τρίποντο έφτασε τους 25 βαθμούς κι από εκεί που ήταν ουραγός με διαφορά και... με βέβαιο εισιτήριο για τη Serie B, πλέον έχει ξεπεράσει Βενέτσια, Τζένοα και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις σωτηρίας και την Κάλιαρι, την οποία θα φιλοξενήσει στις 8 του Μάη.